reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
made ogromnie się cieszę, też od rana siedziałaś mi w głowie, brak mi słów....po prostu idź do parku na ławkę, wystaw twarz do słońca i roześmiej się na cały głos za siebie i Basię:-D

Dobre wiadomości made :) Na Twoim miejscu kopnęła bym tego lekarza miedzy nogi tak żeby mu się odechciało :)

no normalnie ci lekarze są bez sensu, ja miałam też problem z babka jak poszłam ze się staramy o dzidziusia i nie wychodzi , zrobiła mi usg i mówi ze mam jakaś szparę czy coś i będzie problem z zajściem w ciąże, ze będzie trzeba zrobić operacje. wróciłam do domu z płaczem, akurat był u nas kolega (moja mama się śmieje ze to mój drugi mąż) i sobie jak to faceci grali w PS3 i piwkowali , więc na dzień dobry wypiłam kielicha wódki potem powiedziałam co i jak im , i płakaliśmy w trójkę , upodliliśmy się wszyscy z tego żalu, zmieniłam lekarza i oczywiście on nie widział żadnej szpary a wręcz żadnych przeciwskazań medycznych żeby mieć dzidziusia. noi się udało :)

Wiem made ze się teraz nie napijesz wódki ale pikolo wskazane :)

Dziękuję za dobre i ciepłe słowa, Dziewczyny :-) Widać nawet uznany specjalista może zrobić badanie na odwal! Więcej do niego nie wrócę, ale nie omieszkam zadzwonić i opieprzyć bo zafundował mi tydzień nieziemskiego stresu, prawie w ogóle nie spałam bo zamiast badanie przeprowadzić dokładnie, powtórzyć pomiary, powiedział tylko, że on nie wie na razie co te wyniki oznaczają :wściekła/y: Lekarz dzisiaj powiedział mi, że mój poprzedni słynie z tego, że tak bardzo wierzy w swoje możliwości, że usg często robi na odpieprz, tu klikne, tu se klikne. Dzisiaj dostałam to, czego chciałam - spokój ducha.

LADYLI, współczuję strasznie, że coś takiego musiałaś przejść. Kolejny dowód, że czasem warto zasięgnąć opinii drugiego lekarza. A ginekolog powinien dbać również o dobry stan psychiczny pacjentki!

Made jak super! No o teraz relaks masaż i zero stresu. Zrób sobie wieczór dla siebie i dzidzi bo dziś chłopów to o telewizora nie odciagniemy. U nas też dzidzia ok. Napisze więcej wieczorem bo mamy mały mlyn w domu i już pogotowie zaliczylismy z Misiakiem.

reklama
made cudowne wieści, dziś wpadłam tu tylko żeby przeczytać że u was wszystko ok ( bo mamy gości)....... a lekarz szkoda gadać..........
najważniejsze że wszystko super:-D

Do góry