reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
made ogromnie się cieszę, też od rana siedziałaś mi w głowie, brak mi słów....po prostu idź do parku na ławkę, wystaw twarz do słońca i roześmiej się na cały głos za siebie i Basię:-D

Dobre wiadomości made :) Na Twoim miejscu kopnęła bym tego lekarza miedzy nogi tak żeby mu się odechciało :)

no normalnie ci lekarze są bez sensu, ja miałam też problem z babka jak poszłam ze się staramy o dzidziusia i nie wychodzi , zrobiła mi usg i mówi ze mam jakaś szparę czy coś i będzie problem z zajściem w ciąże, ze będzie trzeba zrobić operacje. wróciłam do domu z płaczem, akurat był u nas kolega (moja mama się śmieje ze to mój drugi mąż) i sobie jak to faceci grali w PS3 i piwkowali , więc na dzień dobry wypiłam kielicha wódki potem powiedziałam co i jak im , i płakaliśmy w trójkę , upodliliśmy się wszyscy z tego żalu, zmieniłam lekarza i oczywiście on nie widział żadnej szpary a wręcz żadnych przeciwskazań medycznych żeby mieć dzidziusia. noi się udało :)

Wiem made ze się teraz nie napijesz wódki ale pikolo wskazane :)

Dziękuję za dobre i ciepłe słowa, Dziewczyny :-) Widać nawet uznany specjalista może zrobić badanie na odwal! Więcej do niego nie wrócę, ale nie omieszkam zadzwonić i opieprzyć bo zafundował mi tydzień nieziemskiego stresu, prawie w ogóle nie spałam bo zamiast badanie przeprowadzić dokładnie, powtórzyć pomiary, powiedział tylko, że on nie wie na razie co te wyniki oznaczają :wściekła/y: Lekarz dzisiaj powiedział mi, że mój poprzedni słynie z tego, że tak bardzo wierzy w swoje możliwości, że usg często robi na odpieprz, tu klikne, tu se klikne. Dzisiaj dostałam to, czego chciałam - spokój ducha.

LADYLI, współczuję strasznie, że coś takiego musiałaś przejść. Kolejny dowód, że czasem warto zasięgnąć opinii drugiego lekarza. A ginekolog powinien dbać również o dobry stan psychiczny pacjentki!

Made jak super! No o teraz relaks masaż i zero stresu. Zrób sobie wieczór dla siebie i dzidzi bo dziś chłopów to o telewizora nie odciagniemy. U nas też dzidzia ok. Napisze więcej wieczorem bo mamy mały mlyn w domu i już pogotowie zaliczylismy z Misiakiem.

reklama
made cudowne wieści, dziś wpadłam tu tylko żeby przeczytać że u was wszystko ok ( bo mamy gości)....... a lekarz szkoda gadać..........
najważniejsze że wszystko super:-D

Do góry