Sanderson
Fanka BB :)
Tak, my też chcieliśmy jak najmniejszą różnice wieku. Żeby "za jedyni pieluchami" wychować, a potem już z tego wyjśćMam tą samą sytuację z córką, tyle że mnie sama zaczęło równorzędność.. że będzie mi ciężko, tymbardziej, że mój narzeczony jest kierowcą tira :/ czyli jest poza domem średnio 3-5 dni w tygodniu .. moja mała ma teraz 21 msc, akurat mamy regres snu, który zaczął mnie przerażać bo pięknie dostawała butle o 19 kładłam ją w łóżeczku i. Sama zasypiała, i tak było odkąd przeszła z cyca na butle … a teraz, kurde.. kładę ją ok 20-21, zasypia gdzieś koło 22, wiele razy zdążę zasnąć razem z nią..
Ale wiesz! Ja chciałam mała różnice wieku, dzidzia w brzuchu jest planowana, bo myślę w ten sposób, że za dwa lata Oliwcia bd miała prawie 4, maleństwo 2 to tak za jednym razem przejdzie się ten głupi wiek oczywiście licząc na jak najwięcej pięknych momentów!
Faktycznie z tą pracą partnera ciężko, pamiętam jak z synkiem byłam całe dnie sama bo partner miał taką pracę, że późno wracał, brak urlopów. Wyczekiwałam bardzo jego powrotu, żeby chociaż na chwilę zdjął ze mnie obowiązki. Na szczęście już ma inną pracę.
Damy radę, a ten trudny czas minie. Sen dziecka to taka sinusoida, więc trzeba się cieszyć z każdej dobrze przespanej nocki