Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6-7 tydzień.A który to tydzień? Tyle nas, że ciężko spamiętać.
No właśnie mi nie powiedział. Nie mam zdjęcia tylko patrzył że według tygodni by się zgadzało a jestem 6-7 tydzień. Jutro pójdę na betę i w piątek i zobaczymy czy w ogóle jest i jaki jest przyrostU mnie też tylko pęcherzyk, ale kazał mi się nie przejmować. Podobno to bardzo skrajną sytuacja gdy wytworzy się pęcherzyk a potem nie będzie zarodka. I tego się trzymaj
A jak duży pęcherzyk?
dobry pomysł kto na prywatny ten post lajkujeChyba bez sensu, żeby teraz każda z nas pisała, że chce dołączyć do wątku prywatnego. Taka propozycja: @ol.gol napisz tu jakiegoś posta jeśli chcesz się zająć ogarnięciem tego i każda, która chce dołączyć polubi tą wiadomość. Wtedy łatwiej będzie zrobić listę. A jak już się zbierze większość to wtedy tą listę wyśle się do admina i już.
(Jeśli uważacie, że to głupie to olejcie propozycję )