Ludek88
Zaciekawiona BB
Mam takie same myśli jak ty.Matko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi bolą nie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam takie same myśli jak ty.Matko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi bolą nie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
Mam takie same myśli jak ty.
Zwariuje do 9 kwietnia...
Moje piersi też stały się mniej obolałe, a od wczoraj ustąpiły całodzienne nudności. I już człowiek ma głupie myśli, czy wszystko jest okej…
Może Was trochę pociesze Dziewczyny. Ja dziś się też lepiej czuję, a i ból piersi mniejszy
Jak mniej bolą go tylko się cieszyć.Matko,a ja się martwię bo mniej mnie piersi bolą nie wiem czy tak może być,że raz bolą bardziej a raz mniej?
Dla mnie też glukoza to przekleństwo. To chyba najgorsze badanie.Ja pierwsze mam za sobą. Ta glukoza dziś mnie dojechała totalnie
Jak mniej bolą go tylko się cieszyć.