U mnie w 5+4 był tylko pecherzyk5+1 to normalne , ja byłam w 6+5 i zarodek miał tylko 6mm więc w 5+1 bym zobaczyła pewnie też nie wiele spokojnie poczekaj 2 tyg ❤
reklama
U mnie też pogoda piękna, nic tylko iść na spacer, a ja w pracy do 19 a później muszę jeszcze ogarnąć jakieś świąteczne zakupy bo jutro oddaje auto na warsztat to będzie ciezkoHej
Jak się czujecie? U mnie piękne słońce i ciepło zrobiłam jeszcze dziś test i od razu wyszła gruba różowa kreska
madziulka_91
Fanka BB :)
Hejka w środe
Ja dziś jednak nie na badanich , zapomniałam kupić kubeczek na mocz zatem dziś go kupie i jutro skocze na badania
Dziś mały spacerek z córką młodszą i pieskiem zaliczony, ale plecy jeszcze nie odpusciły
Ja dziś jednak nie na badanich , zapomniałam kupić kubeczek na mocz zatem dziś go kupie i jutro skocze na badania
Dziś mały spacerek z córką młodszą i pieskiem zaliczony, ale plecy jeszcze nie odpusciły
U mnie również piękna pogoda, nawet wykorzystałam ją na ucieczkę z biura na budowę domku btw u mnie czas zacząć chodzić w workowatych ubraniach, ponieważ mam całkiem wystający brzuch, który nie pasuje do 1 trymestru zawsze byłam szczupła, więc dość mocno się wyróżnia
Ludek88
Zaciekawiona BB
Hey. Super że u was tak pięknie. Ja dziś czuję się fatalnie psychicznie. Zauważyłam na papierze śluz zabarwiony delikatnie na różowo. Delikatnie kłuje mnie po prawej stronie. Wzięłam zapobiegawczo no spe.
Byłam na Beta aż z tego w piątek powtórzę.
Wiem że nie mam na to wpływu ale się denerwuje. Pozdrawiam cieplutko
Sosna108
Fanka BB :)
A przypomnij na jakim jesteś etapie ? Plamienia się zdarzają. Ja polecam brać magnez (magne b6 forte taki zaleca mój lekarz) to też pomaga przy krwawieniach bo powoduje że brzuch się nie napina i tam wsyztsko jest ,,miękkie”Hey. Super że u was tak pięknie. Ja dziś czuję się fatalnie psychicznie. Zauważyłam na papierze śluz zabarwiony delikatnie na różowo. Delikatnie kłuje mnie po prawej stronie. Wzięłam zapobiegawczo no spe.
Ja dzisiaj mam decydującą wizytę dowiem się czy należę do listopadowych mam czy nie
Ludek88
Zaciekawiona BB
O to chętnie sobie zakupię. Mam nadzieję że nie jest za późno. Jestem 6t 2d.A przypomnij na jakim jesteś etapie ? Plamienia się zdarzają. Ja polecam brać magnez (magne b6 forte taki zaleca mój lekarz) to też pomaga przy krwawieniach bo powoduje że brzuch się nie napina i tam wsyztsko jest ,,miękkie”
Ja dzisiaj mam decydującą wizytę dowiem się czy należę do listopadowych mam czy nie
Bardzo się denerwuje muszę czymś głowę zająć
reklama