reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌸 Listopadowe mamy 2024🤰🌸

Nie, jeżeli to początek ciąży to jest to normalny wynik :) skoro wynik na teście ciążowym był ledwo widoczny beta musiała być bardzo niziutka, także to normalne że wynik z dzisiaj nie jest wysoki:) ważny jest przyrost, także koniecznie powtórz badania za 48h :)

Test robiłaś wczoraj, więc w zależności od testu jaki posiadałaś patrząc na słabą kreskę musiałaś mieć albo betę na poziomie ledwo ponad 10, albo ledwo ponad 20 😅 więc przyrost wydaje się i tak duży 😅

reklama
O której jutro masz wizytę?
U mnie będzie 7+3 i z jednej strony jestem spokojna wewnętrznie, a z drugiej strony w głowie czarne scenariusze, ale cieszę się bardzo, że to już jutro.
Mam na 12.30

Jezu jaki bol mi wszedł w lędzwie to masakra. Ledwo chodze. Juz mialam tak pare razy glownie z powodu trybu pracy, ale wczoraj i podzwigalam i duzo porobiłam wiec mam rezultat. Jutro na bank wezme l4 i oby szybko przeszło. Mam tą mate z kolcami i to na razie jedyne co moge zastosować

Mam na 12.30

Jezu jaki bol mi wszedł w lędzwie to masakra. Ledwo chodze. Juz mialam tak pare razy glownie z powodu trybu pracy, ale wczoraj i podzwigalam i duzo porobiłam wiec mam rezultat. Jutro na bank wezme l4 i oby szybko przeszło. Mam tą mate z kolcami i to na razie jedyne co moge zastosować
Oj, jeśli masz tą mapę do akupresury to ciąża jest przeciwwskazaniem do jej używania.

Ja mam matę z 4fizjo, ale z tego co widziałam, wszyscy producenci okres ciąży dają jako przeciwskazania do korzystania. Nie ma jakiś badań klinicznych na ten temat, wiadomo jak to w ciąży, ale może mieć to związek z przepływem krwi. Ja miałam mieć teraz rehabilitację kręgosłupa i fizjoterapeuci mi odmówili, ponieważ jest to zbyt niebezpieczne na tym etapie ciąży i nie wolno ingerować w jakikolwiek sposób w tkanki.

reklama
Mam na 12.30

Tej maty do akupresury nie można stosować w ciąży.

Do góry