moniamarzyo2dzidzi
Fanka BB :)
Dobrej nocki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się urodziłam 3.03.92, a moja córcia 8.08.22Hej, ja właśnie jestem po wizycie. Halinka (nazwa robocza- afirmuje dziewczynkę ) ładnie rośnie. Nie ma już śladu po torbieli Następna wizyta za 4 tygodnie, chyba że nie doczekam i umowie się wcześniej Ale właśnie po wyjściu dopiero ogarnęłam, że nie dostałam żadnego skierowania na badania, a w sumie robiłam tylko raz... Także mam takie, hmmm. No ale nic, czuję się już całkiem dobrze, niedługo widzę się z moją położną, to będę mogła wszystko obgadać.
Coś czuję, że urodzę 11.11 Ciągle przewijają się daty między 8, a 13. W sumie się nie obrażę.
Ja tak miałam, chodziłam do lekarza na NFZ, a rodziłam w calkiem innym mieście, powiedział mi, że tydzień przed terminem mam się zgłosić do wybranego szpitala, bo miałam podejrzenie makrosomii płoduKobietki czy któraś z was prowadziła ciążę u lekarza który nie pracował w żadnym szpitalu a miała mieć cesarkę? Jak to wygląda? Prowadzący wystawia skierowanie i trzeba iść z tym jakiś czas przed porodem do wybranego szpitala? Dopiero 15 tydzień ale bardzo jestem ciekawa jak to się później odbywa.
Kobietki czy któraś z was prowadziła ciążę u lekarza który nie pracował w żadnym szpitalu a miała mieć cesarkę? Jak to wygląda? Prowadzący wystawia skierowanie i trzeba iść z tym jakiś czas przed porodem do wybranego szpitala? Dopiero 15 tydzień ale bardzo jestem ciekawa jak to się później odbywa.
Moja ma 11 lat. Pytamy się, czy woli siostrę czy brata, a ta do nas, że w sumie to nie wie, ale lepiej siostrę bo dziewczyny ze szkoły mówią, że brat to taki wredny szczur no niestety raczej będzie syn. Mam nadzieję, że nie weźmie opinii koleżanek za bardzo do siebie. Zawsze bardzo chciała mieć rodzeństwo, ciągle mówiła, że woli siostrę, ale jak będzie brat to też ok i będzie kochaćMy nie, ale pierworodna już ma
U mnie termin z wizyty na wizytę się przesuwa. Najpierw było, że 10.11, później 5.11 a teraz zrobił się 3.11. nie zdziwię się jak wyskoczy jeszcze w październikuCoś czuję, że urodzę 11.11 Ciągle przewijają się daty między 8, a 13. W sumie się nie obrażę.
Czekamy na dobre wieści!Hej hej witam się z rana wlasnie czekam na wizytę u gina stres niesamowity bo od 3 tygodni nie widziałam mojego maluszka. Trzymajcie kciuki