reklama
EndlessLove13510
Początkująca w BB
ciężko stwierdzić , być może owulację miałaś później niż powinna być . Sprawdź przyrost po 48hMam cykle 28dniowe
Dziś 30dc. Beta 55 nie za mała?
Wiem w piątek powtórzę
madziulka_91
Fanka BB :)
Witam w czwartek i witam nowe przyszłe mamy ❤
Ja dziś mam 4+4 wg OM tak mi sie dłuży to wszystko, a gdzie do 22go i usg
Z objawów ciążowych to dalej jako takich nie mam u Was się coś pojawiło?
Sanderson
Ja mam w ciąży tak ładną skórę, jak przed okresem dojrzewania Cały czasie się to utrzymuje. Piersi mnie pobolewają. Wjechało mi wczoraj zmęczenie i drzemka w dzień, ale to mogło być przez wstawanie do młodego. Poza tym czuję się dobrze. W połowie kwietnia mamy małe wakacje i trochę boję się, że mnie będą męczyć mdłościWitam w czwartek i witam nowe przyszłe mamy ❤
madziulka_91
Ja mam w ciąży tak ładną skórę, jak przed okresem dojrzewania Cały czasie się to utrzymuje. Piersi mnie pobolewają. Wjechało mi wczoraj zmęczenie i drzemka w dzień, ale to mogło być przez wstawanie do młodego. Poza tym czuję się dobrze. W połowie kwietnia mamy małe wakacje i trochę boję się, że mnie będą męczyć mdłości
CIekawe , ja w ciąży z dwiema dziewczynkami mialam bardzo ładną cere i ogólnie mam nieproblemową, a teraz mam co rusz wypryski ale jesli to na chłopaka to zcierpie
CIekawe kiedy sie zaczną, chyba ok 7tyg zazwyczaj sie pojawiaja ale znam przypadki co w ogole nie miały mdłości
Kinga_26
U mnie bez zmian, ciągle boli podbrzusze czasem z różną częstotliwością, mam bardzo wrażliwe brodawki, piękna cerę, chodzę spać wcześnie i budzę się tak samo ale w nocy męczy mnie też trochę bezsenność.Witam w czwartek i witam nowe przyszłe mamy ❤
preggers89
wow ale przyrostJa się wreszcie doczekałam swojego wyniku
ja mam straszne duszności, piersi mogłyby mi odpaść z bólu i mam małe mdłości ale nie wiem czy to narazie jeszcze nie bardziej ze stresu.Witam w czwartek i witam nowe przyszłe mamy ❤
U mnie wychodzi 4+5 dzisiaj ale niestety ostatnio co ciąża to u mnie objawy coraz gorsze
preggers89
Ja właśnie wróciłam z pierwszej bety
reklama
madziulka_91
W ogole sie zastanawiam kiedy isc na l4. Jestem stylistka paznokci i nie wiem czy te opary plynow do dezynfekcji , lakierow żeli nie szkodzą bo niestety czuc taki chemiczny zapach w gabinecie . No i nie wyobrażam sobie że np umówie klientke rano jak mnie mdłości dopadna i będę przekladać i komɓinować. I tak przed świętami sie zastanawiam jak to będzie bo będę właśnie w 7 tyg a klienteķ sporo nie daj boże przyjdzie mi sie gorzej czuć to będzie katastrofa. Rozważam żeby od kwietnia iść na l4