Na łyżeczceA dałaś żeby sam jadł czy karmiłaś łyżeczką?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na łyżeczceA dałaś żeby sam jadł czy karmiłaś łyżeczką?
My się z mężem wpisujemy w to, o czym piszesz. Ja mam dwie szafy, on dwie półkiNo dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnicapatrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez
syn ma 3 pary butów, a córka 8
![]()
Ja się lubię ubierać w ciuchlandach, a mój mąż nie za bardzo. No ale to my. Butów akurat mam więcej, to prawda.No dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnicapatrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez
![]()
Co przeważyło?Tak poza tym @Stylenka, chyba nieświadomie namówiłaś mnie na krzesełko Stokkewiem, że mówiłam, że za drogie, ale rzuciłam temat mężowi, poczytaliśmy... I zamówił
![]()
No butów to może mamy na równo.No dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
![]()
Nie możecie mieć po równo !!! Przecież facety nie maja rajstop, pończoch czy staników !!!No butów to może mamy na równo.
Bielizna również na równo
Kosmetyki to taka podstawa bez szału akurat nie potrzebujemy cudów![]()
Ogólnie to kobieta potrzebuje więcej butów z reguły, wiadomo że są wyjątki, zawsze są. Kobieta musi mieć i sportowy, i elegancki i sandałek i kozak i botek... Ale mój mąż ma że trzy razy więcej butów niż ja i ciągle stwierdza że potrzebuje nowychNo dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
![]()