Więcej niż ja bo on chodzi, a ja strzygę się samaWydatki rosną wraz z dziećmi a dziewczynki zawsze potrzebują więcej tak jak kobiety. Ile wydają wasi mężowie na fryzjera a ile wy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Więcej niż ja bo on chodzi, a ja strzygę się samaWydatki rosną wraz z dziećmi a dziewczynki zawsze potrzebują więcej tak jak kobiety. Ile wydają wasi mężowie na fryzjera a ile wy ?
Patrzyła na dziadka długo aż w końcu się uśmiechnęła No i oczywiście zabawa, uśmieszki, mój tato kocha dzieci, ona chyba to poczułaNo i jak spotkanie?
My dzisiaj mamy rodzinny obiad. Kuba po tym ziemniaku dostał takiej energii, że nie mógł zasnąć, krzyczał i śmiał się wniebogłosy
A dałaś żeby sam jadł czy karmiłaś łyżeczką?A teraz skoro mamy wrócić do rozmów o naszych maluszkach.
Kuba dostał dziś ziemniaczka zrobiliśmy mu puree z moim mlekiem. Śmiesznie się krzywił, ale jadł nic nie wypluł, i nawet trochę się nachylał żeby mu dać więcej, po czym znowu się krzywił zjadł mniejsze pół średniego pyrka.
Wydatki rosną wraz z dziećmi a dziewczynki zawsze potrzebują więcej tak jak kobiety. Ile wydają wasi mężowie na fryzjera a ile wy ?
Na łyżeczce trochę trącał ręką i udało mu się pobrudzićA dałaś żeby sam jadł czy karmiłaś łyżeczką?
My się z mężem wpisujemy w to, o czym piszesz. Ja mam dwie szafy, on dwie półkiNo dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnica patrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez syn ma 3 pary butów, a córka 8
Ja się lubię ubierać w ciuchlandach, a mój mąż nie za bardzo. No ale to my. Butów akurat mam więcej, to prawda.No dobra, a ciuchy w szafie ? Serio wasi mężowie maja więcej par butów niż wy ? A bielizna ? A kosmetyki ?
Patrząc na wydatki moje i męża - to jest duża różnica patrząc na wydatki mojej córki i syna - no tez syn ma 3 pary butów, a córka 8