reklama
To też spoko, tylko to nie jest 100% płatne u mojego męża, o ile on to dobrze zrozumiałTe 9 tygodni jest nieprzenoszalne
Mam rok. Nie planowałam tego dzielić. Jemu się nie opłaca@MamaM. Hmmm żeby Ci ta kadrowa nie zrobiła tak, że będziesz stratna... Chcesz być rok na urlopie, czy planowałas (przed zmianą przepisów) podzielić się z mężem?
Jakoś nie... Ten temat był co prawda kiedyś zgłębiany, ale akurat nie w ciąży. Jak nie cierpię głupich komedii romantycznych tak w ciąży głównie to oglądałam i nic wysilającego intelektualnieNie naoglądałaś się może w ciąży Allo Allo?
Obejrzałam dokładnie Jezioro marzeń, Gilmore Girls... No i jakieś głupoty. Dużo oglądałam o ślubach cudzych... Nie pytajcie czemu to mąż myślał że planuję jakiś ślub
Hehe moja kadrowa, to równa babkaNo właśnie. Najlepiej napisz, co byś chciała zrobić i wykminimy tak, żeby było jak najkorzystniej moi pracownicy znają mnie z tego, że zawsze dbam o ich najlepszy interes
my z mężem po prostu jeszcze nie wiemy o co biega haha i jakby to wyglądało w praktyce. Ja muszę odkopać dokument, jak to u mnie wszystko wygląda, ale ja wykorzystuje rok w całości.. Jutro przyjeżdża, to będzie kminić
G
guest-1693758626
Gość
Zgadza sie.Kręci głową jak sowa. Mało sobie łebka nie przekręci.
Ja to momentami aż się boje choć często jest zainteresowana misiami z karuzeli
Ciągnie ile ma sił i chyba kiedyś je urwie
Moja zwykle do telefonu wyciąga raczki jak tylko go widzi przed oczami.
G
guest-1693758626
Gość
Ja pamiętamHaha a ja nie mogę zapamiętać minut, wiem mniej więcej o której urodziłam
Ogólnie cale wejście na izbe przyjec ginekologiczna pamiętam nawet selfi robiłam z mężem mógł być z nami
Jedynie opuścił nas jak wjezdzalam na blok operacyjny ale już po wszystkim jak wyjechaliśmy na korytarz tzw ja na tym łóżku to się zobaczyliśmy.
Mała chwilę przede mną pojechała a ja do męża zrobiłeś zdjęcie? A on że zapomniał z emocji ale pobiegł za mała i zrobił
G
guest-1693758626
Gość
Chyba nie ma obowiązku
A obniżyliscie łóżeczko?
Tak
Myślałam że jakieś upomnienie dostane
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Ja nie raz byłam świadkiem jak tatusiowie rejestrują dzieci do lekarza serio, dzwonią do żon aby przypomniała datę urodzenia
Ale coś w tym jest mój tata nie pamięta mojej daty urodzenia albo nie chce pamiętać
W sumie cale życie jestem dla niego "mała"