Mam, ale i tak nie mogę zapamiętać nie żeby mnie to jakoś martwiło.A nie masz w książeczce ? Albo na opasce dziecka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam, ale i tak nie mogę zapamiętać nie żeby mnie to jakoś martwiło.A nie masz w książeczce ? Albo na opasce dziecka ?
ważne ze datę pamiętasz … niektórzy ojcowie znają tylko imięMam, ale i tak nie mogę zapamiętać nie żeby mnie to jakoś martwiło.
A ja długo nie wiedziałam/nie pamiętałam o której - mąż mi przypominałważne ze datę pamiętasz … niektórzy ojcowie znają tylko imię
A wyobraź sobie, jak pracownicy podpisują deklarację PZU. I tam jest pytanie o datę ślubu i ta chwila zawahania - dzwonić do żony czy jednak strachważne ze datę pamiętasz … niektórzy ojcowie znają tylko imię
Chyba nie ma obowiązkuSorki ale nie odniosę się do całości co pisaliście.
Jest tego dużo a ja mam mało czasu
Mina córki na selfiaku pt "stop!!!" I ręka wyciągnięta naprzód coś a la hajlOj Kuba bardzo zagląda. Za to jak chciałam nam dzisiaj zrobić selfie to się odwracał. Trudny zawodnik
Nie naoglądałaś się może w ciąży Allo Allo?Mina córki na selfiaku pt "stop!!!" I ręka wyciągnięta naprzód coś a la hajl
Ja nie raz byłam świadkiem jak tatusiowie rejestrują dzieci do lekarza serio, dzwonią do żon aby przypomniała datę urodzeniaA wyobraź sobie, jak pracownicy podpisują deklarację PZU. I tam jest pytanie o datę ślubu i ta chwila zawahania - dzwonić do żony czy jednak strach
Mój mąż od lat się upewnia, jaki mamy kod pocztowyJa nie raz byłam świadkiem jak tatusiowie rejestrują dzieci do lekarza serio, dzwonią do żon aby przypomniała datę urodzenia