reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Też pamiętam kiedy Ty Kubę, bo urodziłas jak ja miałam termin.
@Józia89. Stylenka pamiętała, bo jej synuś z tego samego dnia. Widzę, że wyjaśniła.
@Nat_Ra pamiętam wszystkie daty, godziny i wagę 😁. Ale reszta u mnie kuleje
My mamy b specyficzną datę i godzinę, same podwojone cyfry 😀

Ostatnia edycja:
reklama
Nie naoglądałaś się może w ciąży Allo Allo? 😆
Jakoś nie... Ten temat był co prawda kiedyś zgłębiany, ale akurat nie w ciąży. Jak nie cierpię głupich komedii romantycznych tak w ciąży głównie to oglądałam i nic wysilającego intelektualnie 🙈

Obejrzałam dokładnie Jezioro marzeń, Gilmore Girls... No i jakieś głupoty. Dużo oglądałam o ślubach cudzych... Nie pytajcie czemu to 😀 mąż myślał że planuję jakiś ślub 😂

No właśnie. Najlepiej napisz, co byś chciała zrobić i wykminimy tak, żeby było jak najkorzystniej 🙂 moi pracownicy znają mnie z tego, że zawsze dbam o ich najlepszy interes
Green Bay Packers Smile GIF by Martellus Bennett's Text Back Pack's Text Back Pack
Hehe moja kadrowa, to równa babka :)
my z mężem po prostu jeszcze nie wiemy o co biega haha i jakby to wyglądało w praktyce. Ja muszę odkopać dokument, jak to u mnie wszystko wygląda, ale ja wykorzystuje rok w całości.. Jutro przyjeżdża, to będzie kminić :)

Kręci głową jak sowa. Mało sobie łebka nie przekręci.
Zgadza sie.
Ja to momentami aż się boje choć często jest zainteresowana misiami z karuzeli 🤪
Ciągnie ile ma sił i chyba kiedyś je urwie 🤪

Moja zwykle do telefonu wyciąga raczki jak tylko go widzi przed oczami.

Haha a ja nie mogę zapamiętać minut, wiem mniej więcej o której urodziłam 🙃
Ja pamiętam 😂❤️

Ogólnie cale wejście na izbe przyjec ginekologiczna pamiętam 😂🤪 nawet selfi robiłam z mężem ❤️ mógł być z nami ❤️
Jedynie opuścił nas jak wjezdzalam na blok operacyjny ale już po wszystkim jak wyjechaliśmy na korytarz tzw ja na tym łóżku to się zobaczyliśmy.
Mała chwilę przede mną pojechała a ja do męża zrobiłeś zdjęcie? A on że zapomniał z emocji ale pobiegł za mała i zrobił ❤️❤️

reklama
Do góry