reklama
U żadnego męża nie jestTo też spoko, tylko to nie jest 100% płatne u mojego męża, o ile on to dobrze zrozumiał
Bo to nie o kasiorę chodzi, a o czas spędzony z dzieckiemMam rok. Nie planowałam tego dzielić. Jemu się nie opłaca
No ja oczywiście też chcęsłuchajcie, adminka prosi o nicki osób które chcą być w zamkniętej grupie proszę o zgłoszenia
G
guest-1693758626
Gość
Dubel
Ja np potrafiłam znać wszystkie numery telefonów z rodziny a swojego nie
Ale po 14 latach już i swój pamiętam
Jestem prawie pewna że nie zapamiętam peselu Kuby. Jest zbyt pokręconyJa np potrafiłam znać wszystkie numery telefonów z rodziny a swojego nie
Ale po 14 latach już i swój pamiętam
G
guest-1693758626
Gość
Jestem prawie pewna że nie zapamiętam peselu Kuby. Jest zbyt pokręcony
Czas pokaże
i ja nie znam próbowałam się nauczyć, ale chyba go zapiszę w telefonie czy gdzieś i tyle... starość nie radośćJestem prawie pewna że nie zapamiętam peselu Kuby. Jest zbyt pokręcony
G
guest-1693758626
Gość
i ja nie znam próbowałam się nauczyć, ale chyba go zapiszę w telefonie czy gdzieś i tyle... starość nie radość
Odezwała się babuszka
Wiesz co, myślę (choć nie mam pewności) że wiele z nas w tym wątku jest w takim wieku, że nasze ciąże określa się mianem "geriatrycznych" i uwierz mi, nie wymyśliłam tej nazwyOdezwała się babuszka
ja tam uważam, że to jest obraźliwe to określenie i tak naprawdę dotyczy osób starszych od nas ale może sobie coś wmawiam. w sensie granice się przesuwają...Wiesz co, myślę (choć nie mam pewności) że wiele z nas w tym wątku jest w takim wieku, że nasze ciąże określa się mianem "geriatrycznych" i uwierz mi, nie wymyśliłam tej nazwy
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Wiesz co, myślę (choć nie mam pewności) że wiele z nas w tym wątku jest w takim wieku, że nasze ciąże określa się mianem "geriatrycznych" i uwierz mi, nie wymyśliłam tej nazwy
Wpisałam w google
Ja urodziłam przed 35 latkami.
Więc się nie łapie