Ja pościeli narazie nie kupowałam, ale juz wiem, że teściowa szaleje i robi zakupy zaoszczędzęJa też już raczej mam ... choć czekam na materiały, bo jeszcze mnie naszło na kołderkę .
reklama
najprawdopodobniej będę rodzić w Stalowej Woli. Same superlatywy słyszałam na ich temat. W przyszłą sobotę są Dni Otwarte, jadeO to ja podobnie, okolice Rzeszowa masz już wybrany szpital? Na kiedy masz termin?
Za szybko dodałam. Jadę na te dni otwarte A we wtorek Jadę do Warszawy tam porozmawiać na temat porodu w Domu Narodzinnajprawdopodobniej będę rodzić w Stalowej Woli. Same superlatywy słyszałam na ich temat. W przyszłą sobotę są Dni Otwarte, jade
Na 18,19.11O to ja podobnie, okolice Rzeszowa masz już wybrany szpital? Na kiedy masz termin?
No to mamy bardzo podobną datę porodu ja wybieram szpital w Rzeszowie, ewentualnie Łańcut, choć muszę przyznać, że trochę żałuję, że bliżej nas nie ma właśnie żadnego domu narodzin, bo pasowałoby mi taka opcja, żeby urodzić i szybko wrócić do domuNa 18,19.11
maszak
Fanka BB :)
A to ja pościeli u maluszków tez nie używam... teraz mam rożek, kokon i otulacz do fotelika. Do gondolki mam śpiworek plus cieńsze kombinezony. A kołderkę z płaską podusią planuję na przyszłą zimę rozmiar 80x100 .Ja pościeli narazie nie kupowałam, ale juz wiem, że teściowa szaleje i robi zakupy zaoszczędzę
A który szpital w Rzeszowie? Do Stalowej Woli jedzie się godzinkę, a są super warunki, można rodzic w pozycjach wertykalnych, siedzieć w wannie, rodzic po operacjach ( a ja mam bliznę pod brzuchem po operacji). Lekarze są superNo to mamy bardzo podobną datę porodu ja wybieram szpital w Rzeszowie, ewentualnie Łańcut, choć muszę przyznać, że trochę żałuję, że bliżej nas nie ma właśnie żadnego domu narodzin, bo pasowałoby mi taka opcja, żeby urodzić i szybko wrócić do domu
To ja to samo, prócz kokonu, zastanawiam się czy się przyda.. plus mam cienki śpiworek do łóżeczka, czytałam, że sprawdza się lepiej od kocyka, który bobas może nóżkami skopaćA to ja pościeli u maluszków tez nie używam... teraz mam rożek, kokon i otulacz do fotelika. Do gondolki mam śpiworek plus cieńsze kombinezony. A kołderkę z płaską podusią planuję na przyszłą zimę rozmiar 80x100 .
reklama
maszak
Fanka BB :)
To zależy od dziecka, bo jeśli wierzga nogami i nie lubi byc przykryte to nie będzie w nim spało. Kokon super sprawa , a tak w pierwszych miesiacach używam tylko rożka, bezpieczny i ciepły.To ja to samo, prócz kokonu, zastanawiam się czy się przyda.. plus mam cienki śpiworek do łóżeczka, czytałam, że sprawdza się lepiej od kocyka, który bobas może nóżkami skopać
Ja pochodzę ze Stalowej, ale nie znam opieki szpitalnej, bo ja w Krk jestem.