reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja pościeli narazie nie kupowałam, ale juz wiem, że teściowa szaleje i robi zakupy :D zaoszczędzę 😄
A to ja pościeli u maluszków tez nie używam... teraz mam rożek, kokon i otulacz do fotelika. Do gondolki mam śpiworek plus cieńsze kombinezony. A kołderkę z płaską podusią planuję na przyszłą zimę rozmiar 80x100 ;).

No to mamy bardzo podobną datę porodu 🙂 ja wybieram szpital w Rzeszowie, ewentualnie Łańcut, choć muszę przyznać, że trochę żałuję, że bliżej nas nie ma właśnie żadnego domu narodzin, bo pasowałoby mi taka opcja, żeby urodzić i szybko wrócić do domu 😉
A który szpital w Rzeszowie? Do Stalowej Woli jedzie się godzinkę, a są super warunki, można rodzic w pozycjach wertykalnych, siedzieć w wannie, rodzic po operacjach ( a ja mam bliznę pod brzuchem po operacji). Lekarze są super :)

A to ja pościeli u maluszków tez nie używam... teraz mam rożek, kokon i otulacz do fotelika. Do gondolki mam śpiworek plus cieńsze kombinezony. A kołderkę z płaską podusią planuję na przyszłą zimę rozmiar 80x100 ;).
To ja to samo, prócz kokonu, zastanawiam się czy się przyda.. plus mam cienki śpiworek do łóżeczka, czytałam, że sprawdza się lepiej od kocyka, który bobas może nóżkami skopać :)

reklama
To ja to samo, prócz kokonu, zastanawiam się czy się przyda.. plus mam cienki śpiworek do łóżeczka, czytałam, że sprawdza się lepiej od kocyka, który bobas może nóżkami skopać :)
To zależy od dziecka, bo jeśli wierzga nogami i nie lubi byc przykryte to nie będzie w nim spało. Kokon super sprawa :), a tak w pierwszych miesiacach używam tylko rożka, bezpieczny i ciepły.
Ja pochodzę ze Stalowej, ale nie znam opieki szpitalnej, bo ja w Krk jestem.

Do góry