reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Ale to nie od gryzienia sutki krwawią, ja miałam nsjgorsze 2-3 dni, ale smarowałam i było ok. Nakładek nigdy nie miałam i z tego co kojarzę są dla tych kobiet co mają małe lub wklęsłe sutki.
@józia89 wystarczy Ci jeden ręcznik po porodzie(umyjesz się po maz zabierze do prania), mały do twarzy i jeden duży na kolejny dzień. Majtki siateczkowe(zwykłych nie można musi tam na dole wszystko oddychać :)).
Laktator zawsze można wziąć :), zabierz wtedy też butelkę abyś mogła mleczko podać. Ja nigdy laktatora nie brałam ..

Buteleczkę mam z laktatorem więc w razie co cały pakiet wezme z sobą 😉 aby wyparze i poczytam instrukcje 😉
Zwykle schowałam bo nie wiadomo czy od razu zacznie się akcja czy poleze parę dni to lepiej mieć te dwie - trzy pary majtek.
Jednorazowe siatkowe mam z 10 sztuk.

reklama
Cześć dziewczyny :) nie wiem czemu tak późno tu dołączyłam, ale jestem 🙈
Zaczęłam 35 tydzień, właśnie leci pranie ubranek..
Pakujecie się już? Ja nie mogę się zmobilizować 🙈😅

Pozdrawiam wszystkie listopadowe mamuśki 💝
Witaj :). U mnie od czwartku 35 tydz, ciuszki mam poprane, ale walizka do szpitala w garderobie stoi pusta. Jakoś nie mogę się zmobilizować ;).
Wczoraj też sobie podobne foto zrobiłam haha tylko bez kota ;).
A to Twoje pierwsze dzieciątko?

Buteleczkę mam z laktatorem więc w razie co cały pakiet wezme z sobą 😉 aby wyparze i poczytam instrukcje 😉
Zwykle schowałam bo nie wiadomo czy od razu zacznie się akcja czy poleze parę dni to lepiej mieć te dwie - trzy pary majtek.
Jednorazowe siatkowe mam z 10 sztuk.
A to idziesz wcześniej do szpitala? Czy dopiero jak się poród zacznie? ... bo jak dopiero na poród to zwykłe majtki się nie przydadzą. O to super, że masz buteleczkę. Ja mam laktator na jedną pierś i zastanawiam się, czy inwestować w ten na dwie czy spokojnie na tym mi się uda ... hmmm

A to idziesz wcześniej do szpitala? Czy dopiero jak się poród zacznie? ... bo jak dopiero na poród to zwykłe majtki się nie przydadzą. O to super, że masz buteleczkę. Ja mam laktator na jedną pierś i zastanawiam się, czy inwestować w ten na dwie czy spokojnie na tym mi się uda ... hmmm

Nie mam pojęcia.
Pierwszy mój poród więc nie wiem jak to będzie wyglądać 😁 a majtki najmniej miejsca zajmują więc je spakowałam.

reklama
Do góry