reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

To pytanie chyba do mnie też🙈 będzie chłopaak🥰 z tego co tam czytałam, to u Ciebie tak samo? 🤔 na kiedy masz dokładnie termin?
Tak do Ciebie było pytanie tylko ze wczoraj się zalogowałam i dopiero ogarniam tą stronę zresztą efekty widać hahaha 😂🙉😜
Dokładnie, u nas też chłopak wstępnie 4 listopada. A Ty? 😊

reklama
Tak do Ciebie było pytanie tylko ze wczoraj się zalogowałam i dopiero ogarniam tą stronę zresztą efekty widać hahaha 😂🙉😜
Dokładnie, u nas też chłopak wstępnie 4 listopada. A Ty? 😊
U nas z OM 19 listopada ale ostatnio po badaniu był już 15 🙈 pewnie z każdym usg będzie się to zmieniało😎 ile twój mały już waży?

Cześć ❤️❤️
Stukna nan 25 tydzień plus 4 dni.

Mała szaleje od rana w brzuszku.
Pierwszy raz tak szaleje bo zwykle próbuje podejrzeć albo nagrać filmik to robi się cisza jakby wiedziała że jest obserwowana ❤️❤️
U nas tydzień mniej 🙈 24+4...
Mi się już udało nagrać, aczkolwiek nie jest to jeszcze takie efektowne 😅
My wczoraj z narzeczonym byliśmy pierwszy raz na szkole rodzenia 🙈 ale jak to na nfz narazie sama teoria, ale mój był przestraszony jak była mowa o kikucie🤣🤣

U nas tydzień mniej 🙈 24+4...
Mi się już udało nagrać, aczkolwiek nie jest to jeszcze takie efektowne 😅
My wczoraj z narzeczonym byliśmy pierwszy raz na szkole rodzenia 🙈 ale jak to na nfz narazie sama teoria, ale mój był przestraszony jak była mowa o kikucie🤣🤣

Też udało mi się raz nagrać jak mała buszowała ale dzisiaj dawała ostro 🤣
Słoneczko mamusi i tatusia ❤️❤️

Dziewczyny, czy któraś z Was posiada bądź na zamiar kupić wózek który jest wykonany ze skórki a nie z materiału? Zastanawiam się czy taki model nie będzie się bardzo nagrzewał itp wizualnie mi się bardzo podobają 🙂

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada bądź na zamiar kupić wózek który jest wykonany ze skórki a nie z materiału? Zastanawiam się czy taki model nie będzie się bardzo nagrzewał itp wizualnie mi się bardzo podobają 🙂

Mnie siostra cioteczna odradzała że niby ta skóra pęka i nieestetycznie wygląda.
Ona przy pierwszym dziecku miała właśnie taki skórkowy wózek a przy drugim już z materiału.

Do góry