G
guest-1693758626
Gość
Tez mamy nadzieje ze teraz tylko słoneczko będzie do nas uśmiechaćOj przykro mi że przez to musiałaś przejść.. Bardzo mocno Cię wspieram i wierzę że wszystko będzie dobrze
Musi być dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mamy nadzieje ze teraz tylko słoneczko będzie do nas uśmiechaćOj przykro mi że przez to musiałaś przejść.. Bardzo mocno Cię wspieram i wierzę że wszystko będzie dobrze
Ja mam wózek z olx, nowe za parę tys chwilowo przekraczają mój budżet bo już kupa kasy poszła na remont naszego pokoju żeby Niunia miała ciepłon i się zmieściła w ogóle a ze to i u nas pierwsze dziecko to wydatków jest masa a wózek jakiś lepszy, jak ten okaże się słaby, kupimy w przyszłym rokuRacja My nawet przeglądamy ogłoszenia z używani wózkami bo czasem można trafić na jakieś perełki
Hejka, ja jestem z RybnikaDziewczyny, czy któraś jest może ze Śląska konkretnie chodzi mi o Rybnik i okolice?
O jak miło jak się masz? Wiesz już gdzie chciałabyś rodzić? Bo w Rybniku aktualnie problemy i już zaczynam się stresować co to będzie na jesieni. Polecasz jakieś inne szpitale w pobliżu?Hejka, ja jestem z Rybnika
Nie dawno się obudziłam ze skurczami w łydkach.. i to tak bolesnymi, że się popłakałam wczoraj mi się skończył magnez, 1 raz nie wziełam i tragedia terazO jak miło jak się masz? Wiesz już gdzie chciałabyś rodzić? Bo w Rybniku aktualnie problemy i już zaczynam się stresować co to będzie na jesieni. Polecasz jakieś inne szpitale w pobliżu?
Ojoj ja też muszę brać magnez. Na razie mnie nie męczą żadne skurcze więc chyba faktycznie te tabletki działają Odnośnie szpitali przeraża mnie to, że wszedzie może być duże obłożenie bo jednak Rybnik odpadnie a gdzieś urodzić każda musiNie dawno się obudziłam ze skurczami w łydkach.. i to tak bolesnymi, że się popłakałam wczoraj mi się skończył magnez, 1 raz nie wziełam i tragedia teraz
Co do rodzenia to biorę pod uwagę tylko Gliwice i Knurów, Rybnik od samego początku wyeleminowałam ale chyba bardziej się nastawiam na Gliwice, pomimo że wolałabym Knurów.. niestety wczoraj się dowiedziałam że tam nie podają znieczulenia zewnątrz oponowego, a ja chce mieć ten wybór, bo przez moje bolesne okresy wiem ile się nacierpiałam i no chciałabym sobie ulżyć aczkolwiek zobaczymy, jeszcze jak będzie bliżej porodu to sobie przedzwonie tu i tam i dopytam o wszystko
No właśnie tego się boje, że miejsc braknie mam nadzieje, że do tego czasu Rybnik będzie otwarty. Kierowałam się opiniami a to na Fb, a także z doświadczenia innych z rodziny... i wszyscy uciekają z Rybnickiego szpitala nie bezpowodu, nasz szpital nazywają umieralnią może teraz po ponownym otwarciu coś się tam zmieni..Ojoj ja też muszę brać magnez. Na razie mnie nie męczą żadne skurcze więc chyba faktycznie te tabletki działają Odnośnie szpitali przeraża mnie to, że wszedzie może być duże obłożenie bo jednak Rybnik odpadnie a gdzieś urodzić każda musi
No nic jeszcze trochę czasu więc może sytuacja się unormuje...
Masz jakiś konkretny powód że odrzuciłaś Rybnik czy tak po prostu wyszło ?
Rozumiem. Też mam taką nadziejęNo właśnie tego się boje, że miejsc braknie mam nadzieje, że do tego czasu Rybnik będzie otwarty. Kierowałam się opiniami a to na Fb, a także z doświadczenia innych z rodziny... i wszyscy uciekają z Rybnickiego szpitala nie bezpowodu, nasz szpital nazywają umieralnią może teraz po ponownym otwarciu coś się tam zmieni..
Będziesz miała chłopca czy dziewczynkę?Rozumiem. Też mam taką nadzieję
To pytanie chyba do mnie też będzie chłopaak z tego co tam czytałam, to u Ciebie tak samo? na kiedy masz dokładnie termin?Będziesz miała chłopca czy dziewczynkę?