Ja tez nic nie mamJa nie mam wiadomości
reklama
Bardzo dobrze Cie rozumiem. Też czuje ze to nie dla mnie. Z decyzja o drugim dziecku czekaliśmy 3 lata bo ciągle nie byłam gotowa... pragnęłam dziecka ale myśl o ciąży, porodzie i połogu ciągle była zbyt świeża i się trochę zamazala aż teraz już mi się wszystko przypomina i mówię nigdy więcej. Nie należę do tych osób co 'kwitną' w ciazy, wręcz ciągle coś. Jak nie bóle zoladka, wymioty, to zmęczenie, albo znowu przeziębiam się ciągle i od dwóch dni mecze się z zapchanym nosem i katarem... od początku właściwie ciągle coś. Nie żałuję decyzji tylko miałam nadzieję że teraz będzie łatwiejJa to czuje się fatalnie, po jedzeniu mam takie zjazdy energetyczne, że często zasypiam chociaż cukry są w granicach 122-126 po godzinie. Też muszę wykonać ta krzywa ale boję się, że tam zasnę, nie cierpię tego badania i jeszcze jak to przeżyć w pierwszym trymestrze... Ciągle jestem głodna i zmęczona, nawet ostatnio zrobiłam sobie przerwę od forum bo nie miałam siły. Stwierdziłam, że to moja ostatnia ciąża, nie jestem stworzona do tego stanu
PasiastyOgon
Moderator
Ja już 3 raz liczyłam, ze będzie latwiej, a tu zadnej taryfy ulgowejBardzo dobrze Cie rozumiem. Też czuje ze to nie dla mnie. Z decyzja o drugim dziecku czekaliśmy 3 lata bo ciągle nie byłam gotowa... pragnęłam dziecka ale myśl o ciąży, porodzie i połogu ciągle była zbyt świeża i się trochę zamazala aż teraz już mi się wszystko przypomina i mówię nigdy więcej. Nie należę do tych osób co 'kwitną' w ciazy, wręcz ciągle coś. Jak nie bóle zoladka, wymioty, to zmęczenie, albo znowu przeziębiam się ciągle i od dwóch dni mecze się z zapchanym nosem i katarem... od początku właściwie ciągle coś. Nie żałuję decyzji tylko miałam nadzieję że teraz będzie łatwiej
maszak
Fanka BB :)
No i bardzo dobrze, że jesteś nad morzem . Twoje lubi rybę, a mnie znów odrzuciło i idąc tym tropem obstawiam chłopaka . I trzymam kciuki za Twój apatyt . A Ty kiedy masz termin?Apetytu brak moje bobo toleruje o dziwo ryby których ja nie znoszę i mamy mała wojnę. Ale ze nadal jestem z tym sama, to pojechaliśmy z bobo sami nad morze i dostało rybkę w 10w03d miałam 2,8 cm
A mówiłaś sprawcy o dzidziusiu?
Ja właśnie też byłam chora od samego początku, zatoki męczyły mnie z dobre 3 tygodnie, teraz z kolei dobija mnie alergia. U mnie na odwrót, taka byłam zakochana w pierwszym dziecku, że miałam zamiar po 3 latach znowu się starać, ale zawirowania z pracą odwlekły ta decyzję i teraz jak dziecko ma już 6 lat czasami mam chwilę zwątpienie, że znowu się zaczną te choróbska bo dla mnie to było najgorsze, każdy kaszel kończył się wymiotami, teraz jak wyrosła i sobie o tym przypomnę... Chcę tego dziecka, ale po tylu latach to nawet wizja cc jest straszna chociaż wtedy uważałam, że nie było źle i da się przeżyćBardzo dobrze Cie rozumiem. Też czuje ze to nie dla mnie. Z decyzja o drugim dziecku czekaliśmy 3 lata bo ciągle nie byłam gotowa... pragnęłam dziecka ale myśl o ciąży, porodzie i połogu ciągle była zbyt świeża i się trochę zamazala aż teraz już mi się wszystko przypomina i mówię nigdy więcej. Nie należę do tych osób co 'kwitną' w ciazy, wręcz ciągle coś. Jak nie bóle zoladka, wymioty, to zmęczenie, albo znowu przeziębiam się ciągle i od dwóch dni mecze się z zapchanym nosem i katarem... od początku właściwie ciągle coś. Nie żałuję decyzji tylko miałam nadzieję że teraz będzie łatwiej
PasiastyOgon
Moderator
Bierzesz coś w ciąży na alergię?Ja właśnie też byłam chora od samego początku, zatoki męczyły mnie z dobre 3 tygodnie, teraz z kolei dobija mnie alergia. U mnie na odwrót, taka byłam zakochana w pierwszym dziecku, że miałam zamiar po 3 latach znowu się starać, ale zawirowania z pracą odwlekły ta decyzję i teraz jak dziecko ma już 6 lat czasami mam chwilę zwątpienie, że znowu się zaczną te choróbska bo dla mnie to było najgorsze, każdy kaszel kończył się wymiotami, teraz jak wyrosła i sobie o tym przypomnę... Chcę tego dziecka, ale po tylu latach to nawet wizja cc jest straszna chociaż wtedy uważałam, że nie było źle i da się przeżyć
Sherlook
Ja się powoli zbieram na prenatalne. Trzymajcie kciuki!! Rano nie wiem czy że stresu czy czego było mi tak niedobrze, że stałam nad WC. Dopiero niedawno mi trochę przeszło. A już się bałam, że nie dam rady dojechać. Jadę ponad godzinę
maszak
@Sherlook kciuki zaciśniete.
@Ala_25 przykro mi, ze młoda aż tak chorowała. Tzn, że kaszel się tak konczył. Drugi maluszek wcale nie musi taki być tzn ani chorowity, ani żeby tak kaszel się kończył. Mój syn ma 22 miechy i ani razu nie chorował... miał 2 razy katar, który spływał i kaszlał.
@Inka7 Za pół roku zobaczysz mega zmiany . Choć mój syn pprownując go do córek to dużo w tyle. Starsza córa normalny rozeój czyli robiła to co większość dzieci w jej wieku, a młodsza . 17 miesiecy bez pieluchy, 18 mówiła pelnymi zdaniami i nadal tak u niej jest, że ona nadal do przodu. Jak dzidziuś będzie to Ci pewnie chciala przy nim pomagać i będzie pieluszki nosić tak jak moj starszak . Ba ona nawet karmiła swoje lalki piersią i chustowała takse takie maluchy są cudne.
@Ala_25 przykro mi, ze młoda aż tak chorowała. Tzn, że kaszel się tak konczył. Drugi maluszek wcale nie musi taki być tzn ani chorowity, ani żeby tak kaszel się kończył. Mój syn ma 22 miechy i ani razu nie chorował... miał 2 razy katar, który spływał i kaszlał.
@Inka7 Za pół roku zobaczysz mega zmiany . Choć mój syn pprownując go do córek to dużo w tyle. Starsza córa normalny rozeój czyli robiła to co większość dzieci w jej wieku, a młodsza . 17 miesiecy bez pieluchy, 18 mówiła pelnymi zdaniami i nadal tak u niej jest, że ona nadal do przodu. Jak dzidziuś będzie to Ci pewnie chciala przy nim pomagać i będzie pieluszki nosić tak jak moj starszak . Ba ona nawet karmiła swoje lalki piersią i chustowała takse takie maluchy są cudne.
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Hahah mój starszak-chłopak tez karmił lalki piersią@Sherlook kciuki zaciśniete.