reklama
Ja nie mam wiadomościWejdzcie w wiadomosci i przez link aktywacyjny mozecie juz sie dostac na forum zamkniete. Na piechote pozniej po wejsciu w link tez sie da przez dzial Fora zamkniete.
To zależy od piguły, u jednej wolno a u innej nieA czemu dostałaś opierdziel? Nie wolno cytryny? Tez myślałam zeby tak zrobić z cytryna, jestem ciekawa co u mnie powiedzą.
U
użytkownik 210398
Gość
Maść cynkowa, posmaruj opryszczkę kilka razy dziennie.Dziewczyny poratujcie, wyszła mi opryszczka na wardze... Czy macie jakieś domowe sposoby?
Justyna3210
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, bardzo ci współczuję ... Na pewno cierpisz, ale dobrze, że będziesz dalej walczyć. Wierzę że ci się uda! Życzę ci wszystkiego dobrego!Drogie Dziewczyny, żegnam się z Wami i życzę Wam głęboko z serca zdrowych dzieciątek!
Wczorajsze prenatalne mnie bardzo mocno dobiły. Moja ciąża obumarła..powinnam była być w 11+4 tc a usg wykazało martwy płód na etapie 8+3. Jest mi bardzo z tym ciężko, ale nie poddam się. Zdecydowałam się na tabletki, jedną z dwóch metod, które były mi oferowane. Mam nadzieję, że wrócę szybko do normalności i będę mogła próbować dalej..i wrócę któregoś razu na to forum.
Sherlook
Może ta wiadomość jest wysyłana etapami.Ja nie mam wiadomości
Sherlook
Może zobacz czy jesteś na liście tych osób z grupy, bo tam były jeszcze dopisywane dziewczyny.Ja nie mam wiadomości
Można? MożnaNo ja się zastanawiam na co się porwaliśmy z trzecim 3,5latek, roczniak i trzecia ciąża
grunt to sobie dobrze ustawić dzieci. Rczna mi własnie przynosi pranie z pralki pod suszarkę
Też będziesz miała ostrą jazdę bez trzymanki, ale za to ile radości
reklama
Straszne wiadomościDrogie Dziewczyny, żegnam się z Wami i życzę Wam głęboko z serca zdrowych dzieciątek!
Wczorajsze prenatalne mnie bardzo mocno dobiły. Moja ciąża obumarła..powinnam była być w 11+4 tc a usg wykazało martwy płód na etapie 8+3. Jest mi bardzo z tym ciężko, ale nie poddam się. Zdecydowałam się na tabletki, jedną z dwóch metod, które były mi oferowane. Mam nadzieję, że wrócę szybko do normalności i będę mogła próbować dalej..i wrócę któregoś razu na to forum.
Ogromnie Ci współczuję
Wiem, że będzie Ci ciężko i pamiętaj, jeśli poczujesz, że nie dajesz sobie rady ze swoim smutkiem, to nie wahaj poprosić o rozmowę z psychologiem. Teraz najważniejsze byś stanęła na nogi psychicznie i fizycznie i nie wątpię, że w końcu doczekasz się upragnionego dziecka.
Trzymam za Ciebie kciuki!