Trzymamy! Daj koniecznie znać poJa się powoli zbieram na prenatalne. Trzymajcie kciuki!! Rano nie wiem czy że stresu czy czego było mi tak niedobrze, że stałam nad WC. Dopiero niedawno mi trochę przeszło. A już się bałam, że nie dam rady dojechać. Jadę ponad godzinę
reklama
maszak
Fanka BB :)
Haha no i superHahah mój starszak-chłopak tez karmił lalki piersią
Ale super ten kalkulator, zgadza sięJest taki kalkulator http://twoja-ciaza.com.pl/kalkulatory/wiek-plodu-crl.php Wpisz sobie crl i on ci poda wiek cięży.
No właśnie.. u Ciebie to też świeży temat
Po prostu przy tej codziennej gonitwie nie da się tak rozpływać nad drugą ciążą, mając jeszcze takiego Malucha do obsłużenia.. Do mnie czasami jeszcze nie dociera, na co myśmy się porwali z tak małą różnicą wieku ale jakoś się ogarnie
Dlatego pierwsza ciaza jest jedyna w swoim rodzaju, gdzie mozna sobie pozwolic na lenistwo i takie pelne przezywanie tej ciazy, bo nie trzeba opiekowac sie drugim dzieckiem.
PasiastyOgon
Moderator
Tęsknie za tym czasem w 1 ciążyDlatego pierwsza ciaza jest jedyna w swoim rodzaju, gdzie mozna sobie pozwolic na lenistwo i takie pelne przezywanie tej ciazy, bo nie trzeba opiekowac sie drugim dzieckiem.
aaanataliaaaa
Z lekkim opóźnieniem pisze , ale placeknz kaszka tez jest mega szybki i smaczny
aaanataliaaaa
Pierwsza ciąża ma taka tendencje do przesady . Pamietam jak kupiłam tyle ubrań ze bym spokojnie mogla mieć trojaczki . Podkłady porodowe i mokre chusteczki to zostały mi do dziś do drugiego dziecka
A torbę do szpitala miałam spakowana w 32 tygodniu ciąży
A torbę do szpitala miałam spakowana w 32 tygodniu ciąży
reklama
To prawda, teraz to już w ogóle prawie nie mam czasu na jakieś większe skupienie na ciąży, a za pierwszym razem było całkiem inaczejDlatego pierwsza ciaza jest jedyna w swoim rodzaju, gdzie mozna sobie pozwolic na lenistwo i takie pelne przezywanie tej ciazy, bo nie trzeba opiekowac sie drugim dzieckiem.