reklama
Ja chętnie dołączę. Mało się udzielam ale to właśnie ze względu na prywatność. A dlaczego, wyjaśnię na prywatnej grupie.@Goodka zgadzam się.
@Ika89.... prosze wyślij może jeszcze dziś listę nickow do moderatora i załóżmy te grupę, ok? Dziewczyny są jeszcze przed prenatalnymi, ale to nie ma znaczenia moim zdaniem żadnego.
Goodka
Moderator
A no tak, coś wspominałaś ostatnio!urodzinowe
To życzę wszystkiego najpiękniejszego, zwłaszcza zdrowej dzidzi, dużo radości, miłości i już zero stresu
Sherlook
Fanka BB :)
Ja też chcę małą różnice wieku. Ale najpierw muszę urodzić pierwsze.Zgadzam się z tym założeniem grupy prywatnej
Powiem Wam, że ja bardzo często zastanawiam się jak to będzie z dziećmi bez pomocy dziadków. Mieszkamy 2,5h drogi od moich rodziców i rodziców narzeczonego i chyba nie mam wśród znajomych nikogo kto nie ma możliwości podrzucić dzieci jak musi coś załatwić.
Zwłaszcza, że planujemy dzieci raczej z małą różnica wieku (zobaczymy jak wyjdzie) i zdaję sobie sprawę, że nie będzie łatwo. Do tego mój narzeczony bardzo dużo pracuje, ma firmę i po prostu lubi to co robi, więc też nie mam serca mu robić wyrzuty ale już są prowadzone rozmowy na ten temat, że będzie musiał się trochę przestawić na rolę taty zwłaszcza, że ja też bym chciała czasem wyjść z domu, pójść na zajęcia taneczne, jogę, myślałam też żeby zrobić magisterkę zaocznie.
Bratowa mojego narzeczonego bardzo często opowiada jak to było jej ciężko (mają dwóch chłopców z różnica wieku niecałe 2 lata), a do jednych i drugich dziadków miała kilka kroków. Więc jak tego słucham to mam załamke
A Ty dzisiaj masz urodzinki, co ?Ja nie mogę doczekać się tych prenatalnych. Niby jest stres, ale i ekscytacja. Do tej pory przed każdym usg był tylko stresior. I jeszcze w piątek muszę ciasto upiec jak wrócę. A jestem bardzo, bardzo kiepską kucharką
Wszystkiego najlepszego, jedno marzenie się spełnia, wiec kolej na następne
Sherlook
Tak DziękujęA Ty dzisiaj masz urodzinki, co ?
Wszystkiego najlepszego, jedno marzenie się spełnia, wiec kolej na następne
Goodka
Moderator
Ja też mam zero mocy, źle się czuję cały czas ;pCześć dziewczyny, a jak u Was samopoczucie?
U mnie nawet poniżej poziomu aktywności, jestem wykończona po porannym sprzątaniu, biodra dają w kość i psychicznie jakiś dołek dopada.
Jak Wasze brzuszki? Czy miewacie takie miejscowe „mini kopniaczki”? Niepokoi mnie to, u mnie skończony 14tydzień i jakoś z podbrzuszem nie komfortowo…
Bardzo dużo nowych osób na grupie, aż się zgubić można Mini reset z mojej strony, gratulacje motylich trzepotów
Czasami coś takiego czuję w podbrzuszu, ale to raczej nie dzidzia, nie wiem o co z tym chodzi Dzisiaj 13t3d
Nana_
Hej, ja mam w kratkę. Wczoraj czułam się słabo, dwie drzemki w ciągu dnia musiałam zrobić, a dzisiaj czuje się znacznie lepiej. Jeśli chodzi o psychiczne samopoczucie to mam straszne wahania. Czasem mam totalny dół, brak chęci na cokolwiek, poczucie beznadziejności, a czasem wstaje rano i funkcjonuje jak wcześniej. Staram się nie dopuszczać do siebie jakichś przyjmujących informacji czy historii. Wczoraj byłam w kinie na filmie Masłowskiej "inni ludzie". O chłopaku z patologii, problemyz alkoholem, narkotykami, bieda, zdrady. I trochę mi to siadło na głowę, więc muszę otaczać się przyjemniejszymi treściamiCześć dziewczyny, a jak u Was samopoczucie?
U mnie nawet poniżej poziomu aktywności, jestem wykończona po porannym sprzątaniu, biodra dają w kość i psychicznie jakiś dołek dopada.
Jak Wasze brzuszki? Czy miewacie takie miejscowe „mini kopniaczki”? Niepokoi mnie to, u mnie skończony 14tydzień i jakoś z podbrzuszem nie komfortowo…
Bardzo dużo nowych osób na grupie, aż się zgubić można Mini reset z mojej strony, gratulacje motylich trzepotów
Ja mam skończony 12 tydzień i czasem czuje lekkie mrowienie, ale myślę, że to bardziej jelita jeszcze czekam na te pierwsze ruchy brzuszka nie widać, pod wieczór tylko mam już za ciasne spodnie, ale rano już jest płaski. Ale mi się akurat nie spieszy z tym brzuszkiem
reklama
Nana_
Wszystkiego najlepszego! Oby wszystko zawsze szło po Twojej myśli!Tak Dziękuję