reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja mieszczę się we wszystkie spodnie. Czasem chodzę też w legginsach. Ogólnie to potwornie nie znoszę tych ciążowych. I w poprzedniej ciąży miałam tylko 2 pary takich. Miałyście jakieś ciążowe, które miały by tą gumę niską? Te z h&m są pod tym względem koszmarne. Ta guma sięga niemal pod pachy. Czekam aż zrobi się ciepło i odkupię się w kiecki.
Dziewczyny a tak z innej beczki to powiedzcie czy starsze rodzeństwo nie było u was zazdrosne o maluszki? Jak to ogarnąć żeby wszyscy byli w miarę zadowoleni? Boje się trochę jak to będzie. U nas różnica wieku będzie 3 lata.

Ja mieszczę się we wszystkie spodnie. Czasem chodzę też w legginsach. Ogólnie to potwornie nie znoszę tych ciążowych. I w poprzedniej ciąży miałam tylko 2 pary takich. Miałyście jakieś ciążowe, które miały by tą gumę niską? Te z h&m są pod tym względem koszmarne. Ta guma sięga niemal pod pachy. Czekam aż zrobi się ciepło i odkupię się w kiecki.
Dziewczyny a tak z innej beczki to powiedzcie czy starsze rodzeństwo nie było u was zazdrosne o maluszki? Jak to ogarnąć żeby wszyscy byli w miarę zadowoleni? Boje się trochę jak to będzie. U nas różnica wieku będzie 3 lata.
Teraz w HM widzialam takie lniane z nizsza guma. I maja b.dobry sklad. Tylko wiskoza i len, czyli naturalne materialy i beda przewiewne.

U nas roznica bedzie 4 lata. Zobaczymy, jak to bedzie. Narazie corka cieszy sie bardzo.

Załączniki

• Screenshot_2022-05-02-07-59-59-975_com.hm.goe.jpg
    Screenshot_2022-05-02-07-59-59-975_com.hm.goe.jpg
    221,5 KB · Wyświetleń: 61
Teraz w HM widzialam takie lniane z nizsza guma. I maja b.dobry sklad. Tylko wiskoza i len, czyli naturalne materialy i beda przewiewne.

U nas roznica bedzie 4 lata. Zobaczymy, jak to bedzie. Narazie corka cieszy sie bardzo.
Oooo o taką gumę mi właśnie chodziło. Muszę sobie takie zamówić. Dzięki!

Oooo o taką gumę mi właśnie chodziło. Muszę sobie takie zamówić. Dzięki!

Sporo jest spodni z taka guma w necie. Ja to szperam na vinted na ogol, bo bardzo drogie sa nowe ciazowe ciuchy. Wiadomo, zwykle spodnie zuzyjesz, wyrzucisz i kupisz nowe. A ciazowe nosi sie tylko kilka msc i nie kupuje ciagle nowych, wiec musza sobie odbic na cenie

Ja to już dawno normalnych jeansów nie mogę włożyć 🤭 brzuch mnie zaraz boli w nich i ciągle chodziłam rozpięta. Z poprzedniej ciąży mam dwie pary jeansów ciążowych i w nich chodzę + dresiki i legginsy ciążowe 😃
Ja po w pracy chodzę w rozpiętych 🤣🤣 naciągam bluzkę żeby widać nie było. Czasem ratujemy się spodniami na gumce

U nas zazdrości na początku nie było aż takiej. Dopiero zaczęła się jak młodsza zaczęła się poruszać, zabierać zabawki itd..

No ja też tak uważam, dlatego się zdziwiłam ze takie coś usłyszałam 😞 a teraz PAPPA w środę a wiem ze często wyniki mogą napsuć nerwów jeszcze bardziej bo często zdarza się że przekłamuje ten test a to tylko statystyka a nie wyrok ale daje człowiekowi do myślenia …
Niektórzy lekarze to powinni się walnąć w łeb zanim coś powiedzą. Po co straszyć? Potem tysiące myśli, godziny płaczu itp. Będzie dobrze, zobaczysz 😘

reklama
Do góry