reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja to się boję jak zareaguje moja maltanka🤣🤣 Rozpieszczona, zawsze na pierwszym miejscu, zawsze śpi przy mnie i łóżeczko ma przy łóżku. Niestety będzie musiało być w nogach jak urodzi się dziecko😂😅
Ja mam dwie rozpieszczone jamniczki i też zastanawiam się jak to będzie 😅😅😅

reklama
Niektórzy lekarze to powinni się walnąć w łeb zanim coś powiedzą. Po co straszyć? Potem tysiące myśli, godziny płaczu itp. Będzie dobrze, zobaczysz 😘
Ja czuję, że będzie dobrze, ale jestem osobą wysoko wrażliwą i każde najmniejsze słowo które mi nie podpasuje od razu mnie denerwuje i stresuje niepotrzebnie :(

Ja czuję, że będzie dobrze, ale jestem osobą wysoko wrażliwą i każde najmniejsze słowo które mi nie podpasuje od razu mnie denerwuje i stresuje niepotrzebnie :(
Wiem co czujesz,bo mój charakter też taki jest. Wszystko przeżywam, martwię się, rozmyślam, a to tylko generuje niepotrzebny stres. W miarę możliwości na spokojnie, chociaż objechałam mojego Męża ostatnio jak mi z tym " na spokojnie" wyjechał 😉 Ale ma rację, trzeba znaleźć w sobie ten spokój, czego Wszystkim nam życzę ☺️ Ściskam Cię mocno 😘

Ja to się boję jak zareaguje moja maltanka🤣🤣 Rozpieszczona, zawsze na pierwszym miejscu, zawsze śpi przy mnie i łóżeczko ma przy łóżku. Niestety będzie musiało być w nogach jak urodzi się dziecko😂😅

Moze juz teraz przeniesc jej lozeczko w miejsce docelowe? Zeby pozniej nie powiazala zmiany z nowym domownikiem?

Sporo jest spodni z taka guma w necie. Ja to szperam na vinted na ogol, bo bardzo drogie sa nowe ciazowe ciuchy. Wiadomo, zwykle spodnie zuzyjesz, wyrzucisz i kupisz nowe. A ciazowe nosi sie tylko kilka msc i nie kupuje ciagle nowych, wiec musza sobie odbic na cenie
Tez ostatnio przeszukuję Vinted bo wychodzę z założenia że te ubrania posłużą chwilę i pójdą w odstawkę. Szkoda wyrzucać kasy w błoto.

Moze juz teraz przeniesc jej lozeczko w miejsce docelowe? Zeby pozniej nie powiazala zmiany z nowym domownikiem?
Bardzo chętnie, ale mąż nie będzie zachwycony, bo ono niestety będzie tak stało, że on żeby wyjść z łóżka będzie musiał skakać 🤣🤣🤣 Już mi stęka. Ale mówi, że na kilka miesięcy się poświęci. Nasz maluch będzie miał ogólnie swój pokoik tylko na pierwsze miesiące chcemy dostawkę z chicco.

Wiem co czujesz,bo mój charakter też taki jest. Wszystko przeżywam, martwię się, rozmyślam, a to tylko generuje niepotrzebny stres. W miarę możliwości na spokojnie, chociaż objechałam mojego Męża ostatnio jak mi z tym " na spokojnie" wyjechał 😉 Ale ma rację, trzeba znaleźć w sobie ten spokój, czego Wszystkim nam życzę ☺️ Ściskam Cię mocno 😘
Dziękuję kochana ❤️

reklama
Moje psy śpią z nami w łóżku 😂🙈 Ale nie planujemy spać z dzidzią, bo boimy się, że ją przygnieciemy przez sen czy coś 😳 Już wolę się przemęczyć i wstawać milion razy w nocy po nią/niego do łóżeczka

Do góry