reklama
Ja mieszczę się we wszystkie spodnie. Czasem chodzę też w legginsach. Ogólnie to potwornie nie znoszę tych ciążowych. I w poprzedniej ciąży miałam tylko 2 pary takich. Miałyście jakieś ciążowe, które miały by tą gumę niską? Te z h&m są pod tym względem koszmarne. Ta guma sięga niemal pod pachy. Czekam aż zrobi się ciepło i odkupię się w kiecki.
Dziewczyny a tak z innej beczki to powiedzcie czy starsze rodzeństwo nie było u was zazdrosne o maluszki? Jak to ogarnąć żeby wszyscy byli w miarę zadowoleni? Boje się trochę jak to będzie. U nas różnica wieku będzie 3 lata.
Dziewczyny a tak z innej beczki to powiedzcie czy starsze rodzeństwo nie było u was zazdrosne o maluszki? Jak to ogarnąć żeby wszyscy byli w miarę zadowoleni? Boje się trochę jak to będzie. U nas różnica wieku będzie 3 lata.
Teraz w HM widzialam takie lniane z nizsza guma. I maja b.dobry sklad. Tylko wiskoza i len, czyli naturalne materialy i beda przewiewne.Ja mieszczę się we wszystkie spodnie. Czasem chodzę też w legginsach. Ogólnie to potwornie nie znoszę tych ciążowych. I w poprzedniej ciąży miałam tylko 2 pary takich. Miałyście jakieś ciążowe, które miały by tą gumę niską? Te z h&m są pod tym względem koszmarne. Ta guma sięga niemal pod pachy. Czekam aż zrobi się ciepło i odkupię się w kiecki.
U nas roznica bedzie 4 lata. Zobaczymy, jak to bedzie. Narazie corka cieszy sie bardzo.
Załączniki
Oooo o taką gumę mi właśnie chodziło. Muszę sobie takie zamówić. Dzięki!Teraz w HM widzialam takie lniane z nizsza guma. I maja b.dobry sklad. Tylko wiskoza i len, czyli naturalne materialy i beda przewiewne.
U nas roznica bedzie 4 lata. Zobaczymy, jak to bedzie. Narazie corka cieszy sie bardzo.
Oooo o taką gumę mi właśnie chodziło. Muszę sobie takie zamówić. Dzięki!
Sporo jest spodni z taka guma w necie. Ja to szperam na vinted na ogol, bo bardzo drogie sa nowe ciazowe ciuchy. Wiadomo, zwykle spodnie zuzyjesz, wyrzucisz i kupisz nowe. A ciazowe nosi sie tylko kilka msc i nie kupuje ciagle nowych, wiec musza sobie odbic na cenie
Effa89
Fanka BB :)
Ja po w pracy chodzę w rozpiętych naciągam bluzkę żeby widać nie było. Czasem ratujemy się spodniami na gumceJa to już dawno normalnych jeansów nie mogę włożyć brzuch mnie zaraz boli w nich i ciągle chodziłam rozpięta. Z poprzedniej ciąży mam dwie pary jeansów ciążowych i w nich chodzę + dresiki i legginsy ciążowe
PasiastyOgon
Moderator
U nas zazdrości na początku nie było aż takiej. Dopiero zaczęła się jak młodsza zaczęła się poruszać, zabierać zabawki itd..Ja mieszczę się we wszystkie spodnie. Czasem chodzę też w legginsach. Ogólnie to potwornie nie znoszę tych ciążowych. I w poprzedniej ciąży miałam tylko 2 pary takich. Miałyście jakieś ciążowe, które miały by tą gumę niską? Te z h&m są pod tym względem koszmarne. Ta guma sięga niemal pod pachy. Czekam aż zrobi się ciepło i odkupię się w kiecki.
U
użytkownik 210398
Gość
Niektórzy lekarze to powinni się walnąć w łeb zanim coś powiedzą. Po co straszyć? Potem tysiące myśli, godziny płaczu itp. Będzie dobrze, zobaczyszNo ja też tak uważam, dlatego się zdziwiłam ze takie coś usłyszałam a teraz PAPPA w środę a wiem ze często wyniki mogą napsuć nerwów jeszcze bardziej bo często zdarza się że przekłamuje ten test a to tylko statystyka a nie wyrok ale daje człowiekowi do myślenia …
Sherlook
Fanka BB :)
Kciuki ogromne!!! Będzie dobrze.Dzień dobry. Dzisiaj 11+6 i na 11:30 mam prenatalne. Trzymajcie kciuki, lekki stresik jest.
reklama