Pediatra osłuchowo coś tam wychwyciła jakieś szmery, zleciła szybki test crp, ale nie jest podwyższone, więc antybiotyku nie dała. Inhalacje, syropy na kaszel, coś na gorączke i tyle
Ja dzisiaj z corka bylam u lekarki i niestety angina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pediatra osłuchowo coś tam wychwyciła jakieś szmery, zleciła szybki test crp, ale nie jest podwyższone, więc antybiotyku nie dała. Inhalacje, syropy na kaszel, coś na gorączke i tyle
Mi się wczoraj śniło, że bliźnięta .W ogóle to śniło mi się to usg dziś i śniło mi się, ze chłopiec
Szybko . Dosłownie z tydzień i była krew , dwa dni później usgO właśnie tam chce się zapisać. Długo czekałaś na termin?
Ale się chłopaki sypią zaraz będzie przewaga chłopców! Cieszę się ze u was badania wyszły dobrze. Ja jeszcze chwile muszę poczekać. Ale takie dobre wieści jakoś pozytywnie mnie nastrajają.Przepraszam dokańczam teraz, bo wczesniej już poszłam do lekarza.
@Aleksandrettasuper wieści. Jak ja Cię rozumiem z tą lekkością . Ja też od mojego wyszłam kg kilo lżejsza i szczęśliwa. Dzidziol ma 4.3 cm, kość nosowa pięlnie widać, przezierność karkową również, raczki nóżki też. Kazał mi być spokojną i wiecej powiedzą na prenatalnych. Aaaa i prawdopodobnie siusiak .
@Kaasiek_96 no to Ci zmierzyła cisnienie . Ale najwazniejsze, że nie zbagatelizowała. Teraz Cię zbadają, zobaczą co i jak i wypuszczą .
Trzymam kciuki za dobre wieści u Was wszystkich. Ja dziś miałam wizytę u mojego gina, ale przez to że to znajomy popatrzył na te najważniejsze i mówił, ze eszystko dobrze wygląda . Serduszko też słuchaliśmy . 9.05 ide na prenatalne, ale pójdę juz na nie spokojniejsza . A siusiaka razem widzieliśmy bo pokazal nózki i cuś dyndało, ale mówił, że to dość wcześnie na określanie. Ja mu mowie płec mi obojętna, najwazniejsze to co mi powiedziałAle się chłopaki sypią zaraz będzie przewaga chłopców! Cieszę się ze u was badania wyszły dobrze. Ja jeszcze chwile muszę poczekać. Ale takie dobre wieści jakoś pozytywnie mnie nastrajają.
High five ! Ja 30.10Melduję się po prenatalnych, wszystko ok. Termin przesunął mi się na 31.10, ale chciałabym zostać z wami. Prawdopodobnie dziewczynka
W gabinecie obsuwa godzinna, padam na pysk