Ja wczoraj miałam taki sen że lekarz był gburem, badał mnie na zwykłym biurowym krześle i że była dziewczynka co akurat w poprzedniej ciąży się nie potwierdziło bo śniło mi się wtedy że trzymałam na rekach swojego synka, który miał na imię Emil - i co? I córeczkaW ogóle to śniło mi się to usg dziś i śniło mi się, ze chłopiec
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Pediatra osłuchowo coś tam wychwyciła jakieś szmery, zleciła szybki test crp, ale nie jest podwyższone, więc antybiotyku nie dała. Inhalacje, syropy na kaszel, coś na gorączke i tyleMój pediatra mówił, że kaszel może się 3 tygodnie ciągnąć z syropem czy bez. Jednak jak od tylu dni nie chce jeść to też bym się martwiła. Oby lekarz doradził coś co szybko pomoże
PasiastyOgon
Moderator
Taaak. Zeszło mi z dzieckiem dłużej w przychodni i ledwo wrociłam, tak mi niedobrze.... za długa przerwa w jedzeniu... ale z kolei jak będę non stop żreć na mdłości to daleko nie zajadęA wam też jest tak niedobrze?? U mnie zaczęło się w 9tym tygodniu tak na maxa. Teraz powiedzmy, że mam 11-12 tydzień i zdycham. Wcześniej pomagało jedzenie teraz nic. Na ulicy rano jakiś pijak wylewał piwo i jak poczułam to od razu Nie mogę karmić psa bo. Jem wszystko na kilka razy. Gumy nie pomagają już. Przecież im później miało być lepiej. Czemu jest gorzej Mój mąż to się z tego cieszy, bo mowi, że to znaczy że mały jednak nadrabia
Współczuje! Tez tak mam!A wam też jest tak niedobrze?? U mnie zaczęło się w 9tym tygodniu tak na maxa. Teraz powiedzmy, że mam 11-12 tydzień i zdycham. Wcześniej pomagało jedzenie teraz nic. Na ulicy rano jakiś pijak wylewał piwo i jak poczułam to od razu Nie mogę karmić psa bo. Jem wszystko na kilka razy. Gumy nie pomagają już. Przecież im później miało być lepiej. Czemu jest gorzej Mój mąż to się z tego cieszy, bo mowi, że to znaczy że mały jednak nadrabia
To dobrze, jak antybiotyk nie jest konieczny. Może to faktycznie lekka infekcja tylkoPediatra osłuchowo coś tam wychwyciła jakieś szmery, zleciła szybki test crp, ale nie jest podwyższone, więc antybiotyku nie dała. Inhalacje, syropy na kaszel, coś na gorączke i tyle
PasiastyOgon
Moderator
Mam nadzieję. Starszak zawsze ciężko znosi goraczkę i wszelkie przeziębienia...To dobrze, jak antybiotyk nie jest konieczny. Może to faktycznie lekka infekcja tylko
Młoda biega, ma apetyt i jakoś lepiej ogólnie choruje
Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas
Ciśnienie przy 3 pomiarach w ciągu prawie godziny nie zeszło poniższej 160/110 wiec czekam na przyjęcie na oddział
Trzymam kciuki. Na pewno wszystko ustabilizuja.
W gabinecie pielęgniarka najpierw zmierzyła mi z palca, a potem pobrała krew z łokcia. Różnica między jednym a drugim to może 15 sekund
No to nie wiem szczerze dlaczego tak. Myslalam, ze moze w domu sama mierzylas, a pozniej mialas badania w labie.
Jestem już na oddziale.
Przy przyjęciu na ręcznym ciśnieniomierzu ciśnienie już 130/70, także nie wiem czy położna nie miała wadliwego ciśnieniomierza
Jeśli ciśnienie będzie się utrzymywać w normie to możliwe, ze po dwóch dniach mnie wypiszą
Z maluchem wszystko w porządku, rozwija się prawidłowo, widziałam na usg jak się rusza, a to najważniejsze
Te reczne sa najbardziej dokladne. Elektroniczne niestety sie rozkalibrowuja i pozniej pomiary sa niewiarygodne.
reklama
W ogóle to śniło mi się to usg dziś i śniło mi się, ze chłopiec
Moze proroczy sen