reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Jestem już na oddziale.
Przy przyjęciu na ręcznym ciśnieniomierzu ciśnienie już 130/70, także nie wiem czy położna nie miała wadliwego ciśnieniomierza 😩
Jeśli ciśnienie będzie się utrzymywać w normie to możliwe, ze po dwóch dniach mnie wypiszą 🤞🏻
Z maluchem wszystko w porządku, rozwija się prawidłowo, widziałam na usg jak się rusza, a to najważniejsze 💚

reklama
Daj znać koniecznie jak już będziesz po. Wysyłamy Ci wszystkie dobra energię. Ja wierzę, ze będzie dobrze👍🏼
Dzięki 😘😘 Też staram się w to wierzyć, choć czasami pojawiają się negatywne myśli. Najgorsze jest to, że przejrzałam cały net i dzieciaki bardzo często są do przodu na kolejnych usg a to 3 dni w przód, a to 4, a ten mój leń ledwo rośnie🙈

A wam też jest tak niedobrze?? U mnie zaczęło się w 9tym tygodniu tak na maxa. Teraz powiedzmy, że mam 11-12 tydzień i zdycham. Wcześniej pomagało jedzenie teraz nic. Na ulicy rano jakiś pijak wylewał piwo i jak poczułam to od razu🤮🤮 Nie mogę karmić psa bo🤮🤮. Jem wszystko na kilka razy. Gumy nie pomagają już. Przecież im później miało być lepiej. Czemu jest gorzej😱 Mój mąż to się z tego cieszy, bo mowi, że to znaczy że mały jednak nadrabia🙃

Ja właśnie wyszłam z badań prenatalnych i z dzidzią wszystko dobrze ❤️ 6,5 cm i termin cały czas 04-11.
Pierwszy raz serduszko słyszałam 😁 kość nosowa jest, przezierność karkowa też. No po prostu wszystko było jak trzeba 🥰 nie chciał powiedzieć jaka płeć, ale ja tam siusiaka nie widziałam 😜

Ja właśnie wyszłam z badań prenatalnych i z dzidzią wszystko dobrze ❤️ 6,5 cm i termin cały czas 04-11.
Pierwszy raz serduszko słyszałam 😁 kość nosowa jest, przezierność karkowa też. No po prostu wszystko było jak trzeba 🥰 nie chciał powiedzieć jaka płeć, ale ja tam siusiaka nie widziałam 😜

Wspaniale wieści! Ja mam dopiero później i stres mnie zżera do tego stopnia ze już 3 razy byłam w toalecie dziś🥵

reklama
Do góry