reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Jestem już na oddziale.
Przy przyjęciu na ręcznym ciśnieniomierzu ciśnienie już 130/70, także nie wiem czy położna nie miała wadliwego ciśnieniomierza 😩
Jeśli ciśnienie będzie się utrzymywać w normie to możliwe, ze po dwóch dniach mnie wypiszą 🤞🏻
Z maluchem wszystko w porządku, rozwija się prawidłowo, widziałam na usg jak się rusza, a to najważniejsze 💚

reklama
Daj znać koniecznie jak już będziesz po. Wysyłamy Ci wszystkie dobra energię. Ja wierzę, ze będzie dobrze👍🏼
Dzięki 😘😘 Też staram się w to wierzyć, choć czasami pojawiają się negatywne myśli. Najgorsze jest to, że przejrzałam cały net i dzieciaki bardzo często są do przodu na kolejnych usg a to 3 dni w przód, a to 4, a ten mój leń ledwo rośnie🙈

A wam też jest tak niedobrze?? U mnie zaczęło się w 9tym tygodniu tak na maxa. Teraz powiedzmy, że mam 11-12 tydzień i zdycham. Wcześniej pomagało jedzenie teraz nic. Na ulicy rano jakiś pijak wylewał piwo i jak poczułam to od razu🤮🤮 Nie mogę karmić psa bo🤮🤮. Jem wszystko na kilka razy. Gumy nie pomagają już. Przecież im później miało być lepiej. Czemu jest gorzej😱 Mój mąż to się z tego cieszy, bo mowi, że to znaczy że mały jednak nadrabia🙃

Ja właśnie wyszłam z badań prenatalnych i z dzidzią wszystko dobrze ❤️ 6,5 cm i termin cały czas 04-11.
Pierwszy raz serduszko słyszałam 😁 kość nosowa jest, przezierność karkowa też. No po prostu wszystko było jak trzeba 🥰 nie chciał powiedzieć jaka płeć, ale ja tam siusiaka nie widziałam 😜

Ja właśnie wyszłam z badań prenatalnych i z dzidzią wszystko dobrze ❤️ 6,5 cm i termin cały czas 04-11.
Pierwszy raz serduszko słyszałam 😁 kość nosowa jest, przezierność karkowa też. No po prostu wszystko było jak trzeba 🥰 nie chciał powiedzieć jaka płeć, ale ja tam siusiaka nie widziałam 😜

Wspaniale wieści! Ja mam dopiero później i stres mnie zżera do tego stopnia ze już 3 razy byłam w toalecie dziś🥵

reklama
Do góry