Super <3Dziewczyny ja już po! Jestem cała w emocjach! Wszystko w porzadku! Dzidziuś piękny i zdrowy, wszystko na miejscu jestem przeszczęśliwa ma 5 cm i termin porodu mam na 10 listopada.
Co do płci nie chciał lekarz się wypowiedzieć na 100%, ale mówił ze na ten moment wyglada bardziej na chłopca także moje sny, objawy i przeczucie współgrają z tym co dziś usłyszałam pewnie za kilka dni będą wyniki Sanco to potwierdzę na 100%. A i lekarz namówił mnie na Pappa. Z uwagi na wiek. Także zrobiłam tez w końcu.
Jejku poczułam się kilka kg lżejsza po tym usg (mimo ze waga mówi co innego).
reklama
Aleksandretta
Moderator
Jak tak czytam o Waszych wizytach to nie moge doczekać się swojej, a ja dopiero prenatalne 10.05 mam
Doczekasz się i Ty ale fakt ze te pierwsze prenatalne są dosyć stresujące (przynajmniej dla mnie były) i naprawdę ulga uslyszec ze wszystko jest dobrze. Ja jeszcze czekam na wyniki testów z krwi, ale dzisiejsze usg mnie trochę uspokoiło.
Oo ja również 10.05 na ktorą masz?Jak tak czytam o Waszych wizytach to nie moge doczekać się swojej, a ja dopiero prenatalne 10.05 mam
Aleksandretta
Moderator
Trzymam kciuki za dobre wieści u Was wszystkich. Ja dziś miałam wizytę u mojego gina, ale przez to że to znajomy popatrzył na te najważniejsze i mówił, ze eszystko dobrze wygląda . Serduszko też słuchaliśmy . 9.05 ide na prenatalne, ale pójdę juz na nie spokojniejsza . A siusiaka razem widzieliśmy bo pokazal nózki i cuś dyndało, ale mówił, że to dość wcześnie na określanie. Ja mu mowie płec mi obojętna, najwazniejsze to co mi powiedział
Ciekawa jestem czy faktycznie wszystkie te pierwsze spekulacje odnośnie płci się potwierdza ja chciałam dziewczynkę co wiele razy tu pisałam, ale dziś jak usłyszałam ze raczej chłopiec, to się aż wzruszyłam @maszak a Ty już masz chłopców w domu? Dobrze pamietam?
Nana_
Fanka BB :)
Na 19.30, niestety wcześniej nie było a Ty?Oo ja również 10.05 na ktorą masz?
G
guest-1684777736
Gość
My też po wizycie. Dzieć ma 4.3 cm, serce wali, bardzo się wiercił i ogólnie wszystko z nim dobrze. Prenatalne mamy 16 maja w 13+5, to sobie poczekam... Ale 6 maja jestem zapisana do luxmedu na usg.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
O jacie to późnoo a ja 15:45 też dosyć późno, ale nie ma tragedii.Na 19.30, niestety wcześniej nie było a Ty?
Ana66
Fanka BB :)
Ja mam 17.05 chyba jestesmy jedne z najpóźniejszychMy też po wizycie. Dzieć ma 4.3 cm, serce wali, bardzo się wiercił i ogólnie wszystko z nim dobrze. Prenatalne mamy 16 maja w 13+5, to sobie poczekam... Ale 6 maja jestem zapisana do luxmedu na usg.
reklama
Ja już po wizycie. Od razu życie wydaje się piękniejsze z bobasem wszystko dobrze. Rośnie jak na drożdżach i ma już 5 cm. Nadgonił kilka dni do przodu i termin porodu z usg przrsunął mi się ba 12.11. Teraz czekam na prenatalne 11 maja. Oby tak dalej.