Nelka01234
Fanka BB :)
12+0. Chciałam kilka dni później, ale nie było terminu. Ale po na myślę nawet 12+0 wydało mi się odpowiednie.12+4, a ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12+0. Chciałam kilka dni później, ale nie było terminu. Ale po na myślę nawet 12+0 wydało mi się odpowiednie.12+4, a ty?
A dostawałaś skierowanie od gina?
Mnie też to chyba czeka, dlatego jeszcze dziś się najem![]()
Dziewczyny, mam za sobą wizytę w poradni diabetologicznej. No niestety wynik 93 na czczo to już cukrzyca ciążowa i nie ma zmiłuj. Dostałam glukometr i wytyczne co do dietywychodzi na to, że można niewiele… prawie nic
a tak poważnie, to jadłospis mi się zmieni diametralnie choć nie zamierzam popaść w paranoję. Miłego dnia
![]()
Ja prowadzę ciąże prywatnie i skierowania nie dostałam. Ale lekarz rodzinny wystawił bez problemuA dostawałaś skierowanie od gina?
Mnie też to chyba czeka, dlatego jeszcze dziś się najem![]()
Mam ten sam problem, rano wyniki są nieciekaweMi rano na czczo bardzo skacza cukry, wiec pewnie deugi raz przyjdzie mi sie mierzyc z cukrzyca ciazowa.
Ja się właśnie boje o moje cukry. Badania robiłam już 3 tygodnie temu, ale szpital oznajmił, ze o wynikach dowiem się na kolejnej wizycie u lekarza, którą mam w czwartek więc już się stresuje.Mi rano na czczo bardzo skacza cukry, wiec pewnie deugi raz przyjdzie mi sie mierzyc z cukrzyca ciazowa.
Ja w sumie też chciałabym być już po, trochę się stresuje mimo wszystko, liczę, że wszystko będzie ok tak jak i u każdej z nasmożna w tandemie. Tylko wiesz już malutka duża bo dobrze pamiętam 16 miesiecy? To teoretycznie powinna już mieć rozszerzoną dietę , a mleko 3 razy dziennie- a to cokolwiek je czy tylko cycuś? Ja też miałam antysmoczkowe dieci i udało się z córka trwało to 2 tygodnie, ale wkoncu złapała. Ja w miarę dlugo karmiłam bo 21 miesięcy, a syncia 19 i on z dnia na dzień mleko i butlę zlapał.
@modesty przykro mi, że tak trafiłaś. Ale wierz mi, że nawet jak wrócisz do domu i bedziesz sir czuła w nim ok. To nie będziesz miała tych chwil tylko Ty i noworodek. Ja też przed drugim porodem nke wuobrazałam sobie zostawic córcię na tyle dni i wracac chciałam tego samego dnia. Ale jak urodziłam moją drugą kruszynkę powiedziałam to jest nasz czas i nigdy on się nie potwórzy. Ale fakt ja opiekę poporodową miałam idealną i wcale nie prywatną. O tego Tobie życzę.
@Goodka trzymam kciuki za podróż. I daj znać po.
@PasiastyOgon ja drugą córcię i syna w sobotę rodziłam.
@natin77 ja w tym samym tyg będę miec prenatalne, ale idę 9.05. Już bym chciała być po![]()
Ja w sumie od wczoraj czuję się jakoś lepiej, nadal źle stoi mi się dłużej w miejscu, ale ogólnie mam mniejsze dolegliwości.Dziewczyny, czy któraś nadal tak jak ja bez objawów? Zaczyna mnie to przerażać
Dzisiaj mamy 10+3.