Nelka01234
Fanka BB :)
12+0. Chciałam kilka dni później, ale nie było terminu. Ale po na myślę nawet 12+0 wydało mi się odpowiednie.12+4, a ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12+0. Chciałam kilka dni później, ale nie było terminu. Ale po na myślę nawet 12+0 wydało mi się odpowiednie.12+4, a ty?
A dostawałaś skierowanie od gina?
Mnie też to chyba czeka, dlatego jeszcze dziś się najem
Dziewczyny, mam za sobą wizytę w poradni diabetologicznej. No niestety wynik 93 na czczo to już cukrzyca ciążowa i nie ma zmiłuj. Dostałam glukometr i wytyczne co do diety wychodzi na to, że można niewiele… prawie nic a tak poważnie, to jadłospis mi się zmieni diametralnie choć nie zamierzam popaść w paranoję. Miłego dnia
Ja prowadzę ciąże prywatnie i skierowania nie dostałam. Ale lekarz rodzinny wystawił bez problemuA dostawałaś skierowanie od gina?
Mnie też to chyba czeka, dlatego jeszcze dziś się najem
Mam ten sam problem, rano wyniki są nieciekaweMi rano na czczo bardzo skacza cukry, wiec pewnie deugi raz przyjdzie mi sie mierzyc z cukrzyca ciazowa.
Ja się właśnie boje o moje cukry. Badania robiłam już 3 tygodnie temu, ale szpital oznajmił, ze o wynikach dowiem się na kolejnej wizycie u lekarza, którą mam w czwartek więc już się stresuje.Mi rano na czczo bardzo skacza cukry, wiec pewnie deugi raz przyjdzie mi sie mierzyc z cukrzyca ciazowa.
Ja w sumie też chciałabym być już po, trochę się stresuje mimo wszystko, liczę, że wszystko będzie ok tak jak i u każdej z nasmożna w tandemie. Tylko wiesz już malutka duża bo dobrze pamiętam 16 miesiecy? To teoretycznie powinna już mieć rozszerzoną dietę , a mleko 3 razy dziennie- a to cokolwiek je czy tylko cycuś? Ja też miałam antysmoczkowe dieci i udało się z córka trwało to 2 tygodnie, ale wkoncu złapała. Ja w miarę dlugo karmiłam bo 21 miesięcy, a syncia 19 i on z dnia na dzień mleko i butlę zlapał.
@modesty przykro mi, że tak trafiłaś. Ale wierz mi, że nawet jak wrócisz do domu i bedziesz sir czuła w nim ok. To nie będziesz miała tych chwil tylko Ty i noworodek. Ja też przed drugim porodem nke wuobrazałam sobie zostawic córcię na tyle dni i wracac chciałam tego samego dnia. Ale jak urodziłam moją drugą kruszynkę powiedziałam to jest nasz czas i nigdy on się nie potwórzy. Ale fakt ja opiekę poporodową miałam idealną i wcale nie prywatną. O tego Tobie życzę.
@Goodka trzymam kciuki za podróż. I daj znać po.
@PasiastyOgon ja drugą córcię i syna w sobotę rodziłam .
@natin77 ja w tym samym tyg będę miec prenatalne, ale idę 9.05. Już bym chciała być po
Ja w sumie od wczoraj czuję się jakoś lepiej, nadal źle stoi mi się dłużej w miejscu, ale ogólnie mam mniejsze dolegliwości.Dziewczyny, czy któraś nadal tak jak ja bez objawów? Zaczyna mnie to przerażać
Dzisiaj mamy 10+3.