reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja też kawę piję 😱, czasem dwie... co prawda więcej tam mleka niż kawy. U mnie waga stoi .. ale wczoraj w nocy byłam taka głodna 🤯... że chyba w tej będę miała najwięcej na liczniku 🤣🤣
@Nelka01234 ja mam angelcare 2 lata temu kupiony i słychać bardzo wyraźnie. Sciagasz apkę i zapisujesz sobie odczyt.
@Ainais trzymam kciuki za poprawę nastroju. I oby mdłosci przeszły.
@Blueska tą wrózbę z córcią robiłam, a potem o niej zapomniałam ;)
@seremida dość wysoki masz. A kiedy jesz ostatni posiłek? Ja bym chciała własnie tym razem uniknąć insuliny. Bo młodego w szpitalu mi kłuli , bo cukier miał niski po tej mojej cukrzycy. Więc będę się starać tym razem.
@Hopeful_11 a dietę też Ci dali? I ile jednostek masz masz?
@modesty a to macie i dla dziewczynki i dla chłopca? Jeśli jesz to najwazniejsze, a że waga leci- hmm może jesz takie z niskim ig, albo jakieś niskokaloryczne.
@nowaa8028 dla dziewczynki mam, a dla chłopca jak zwykle problem :/. Ale będę się martwić jak już będę wiedzieć kto tam siedzi ;). Jeśli chodzi o nimfy to kilka dziewczyn będzie robiło. Ja robię póki co usg prenatalne.

reklama
Ja też kawę piję 😱, czasem dwie... co prawda więcej tam mleka niż kawy. U mnie waga stoi .. ale wczoraj w nocy byłam taka głodna 🤯... że chyba w tej będę miała najwięcej na liczniku 🤣🤣
@Nelka01234 ja mam angelcare 2 lata temu kupiony i słychać bardzo wyraźnie. Sciagasz apkę i zapisujesz sobie odczyt.
@seremida dość wysoki masz. A kiedy jesz ostatni posiłek? Ja bym chciała własnie tym razem uniknąć insuliny. Bo młodego w szpitalu mi kłuli , bo cukier miał niski po tej mojej cukrzycy. Więc będę się starać tym razem.
@modesty a to macie i dla dziewczynki i dla chłopca? Jeśli jesz to najwazniejsze, a że waga leci- hmm może jesz takie z niskim ig, albo jakieś niskokaloryczne.
@nowaa8028 dla dziewczynki mam, a dla chłopca jak zwykle problem :/. Ale będę się martwić jak już będę wiedzieć kto tam siedzi ;). Jeśli chodzi o nimfy to kilka dziewczyn będzie robiło. Ja robię póki co usg prenatalne.

W poprzedniej ciazy musialam jesc druga kolacje, bo mialam za dluga przerwe miedzy kolacja i sniadaniem. Teraz chyba tez taka zaleznosc zauwazam. Zobaczymy, co wyjdzie w krzywej.

Tak, rozpoczęłam od diety, ale nie byłam w stanie wpłynąć na poranne cukry, a tylko z nimi mialam problem. Obecnie przyjmuje 6 jednostek insuliny, na pewno z czasem będzie to zwiększane. Moje cukry w dzień są bardzo dobre, ale przykładam się do diety. Poranne teraz już tez sa ok.

Dziewczyny..dziś 10+0, moje czoło i skóra na lini włosów to jakiś dramat..👀 Nigdy nie miałam problemów skórnych, nie takich..ale tak mnie wysypało 🙈. Wygląda to strasznie 🥺😪. Mam nadzieję, że to za moment przejdzie 🙈…..

Dziewczyny..dziś 10+0, moje czoło i skóra na lini włosów to jakiś dramat..👀 Nigdy nie miałam problemów skórnych, nie takich..ale tak mnie wysypało 🙈. Wygląda to strasznie 🥺😪. Mam nadzieję, że to za moment przejdzie 🙈…..
Jeżeli to nie jakąś wysypka tylko trądzik polecam oczyszczanie wodorowe, ja byłam super zadowolona i z tego co pamiętam można w ciąży :)

reklama
A jak jest u Was z wyborem imienia? My z mężem doszliśmy do wniosku,że jak będzie chłopczyk to wybiera on, natomiast dla dziewczynki ja😅
Czy któraś zdecydowała się na zrobienie badania nifty pro, czy może robiłyście we wcześniejszych ciążach, jakie macie doświadczenia?
Mamy 2 dla dziewczynki i 3 dla chłopca 😅

Do góry