Ana66
Fanka BB :)
Tak, ja sie witalam jakis czas temu. Mowilam, ze jestem tu od początku, ale nie chciałam zapeszac i sie witac, bo jestem po poronieniu.Słuchajcie ja rozumiem ze forum jest publiczne i dużo osób czyta nas „z ukrycia”. Ale jak się nagle ktoś odzywa z pierwszym postem i się nawet nie przywita, nie napisze krótko cokolwiek o sobie, to chyba trochę niefajnie. I wydaje się mi, ze osoby od takich jednorazowych postów nie powinny być na naszej prywatnej grupie. Po to ona jest tworzona, żeby zapewnić większa intymność i bezpieczeństwo dziewczynom, które tutaj aktywnie się udzielają i dzielą informacjami na temat przebiegu swoich ciąż a także doświadczeniami z poprzednich ciąż…
Temat CMV był tu dość długo wałkowany - proszę sobie przejrzeć posty. I mimo wszystko każdy przypadek powinien być konsultowany z lekarzem w pierwszej kolejnosci bo to jednak o zdrowie dziecka chodzi.
Ps. Nie chciałam być jakaś mało sympatyczna, to forum publiczne i my tutaj chętnie pomagamy. Ale kultura nakazuje się chociaż przywitać. No chyba ze przegapiłam jakieś posty?
Przepraszam, ze tak wyleciałam jak filip z konopii dzisiaj, ale w emocjach po odebraniu wyników napisalam