Dziewczyny dostałam informację że mam podać listę osób do dodania do grupy prywatnej. Czy mogę was prosić o napisanie do mnie na priv te dziewczyny które chcą tam być ( oprócz tych co mam zapisane na pierwszej stronie -bo tutaj liste mam )
reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
Dziękuję za słowa otuchy! Właśnie takie bóle miałam w pierwszych tygodniach i ustały a dziś znienacka złapało znowu. No właśnie już nie wiem jak mam siedzieć. A wczoraj doktor pytał czy chce L4 to odmówiłam bo póki co jest ok, to sobie wykrakałamNie martw sie, takie bole sa normalne. Czytalam ostatnio ze bole w krzyzu, w ledzwiach i w ogole w tamtych okolicach moga byc tez spowodowane zwiekszonym cisnieniem w brzuchu. Oprocz tego to hormony tez tak dzialaja, wydziela sie relaksyna i dlatego moze nas łupać m. in. w plecac Mam nadzieje, ze Ci przejdzie, bo taka pozycja siedzaca jest niewygodna przy takich dolegliwosciach
U mnie tak samo, praca przy komputerze. I tak po ok godzinie, jeżeli nie wstane i nie pochodzę chwili, to dostaj okropnych bóli brzucha i w pachwinachBól jest aż przeszywający, także godzina przy komputerze potem min 10min przerwy.. tyle dobrze, że mam taką możliwość.Ale mnie zaczęło boleć w krzyżu, i lekko brzuch boli i zaczęłam się martwić. A akurat w pracy siedzę i nie mogę iść do domu, w dodatku przy komputerze cay dzień...
Karola270984
nie mogę wejść w twój profilDziewczyny dostałam informację że mam podać listę osób do dodania do grupy prywatnej. Czy mogę was prosić o napisanie do mnie na priv te dziewczyny które chcą tam być ( oprócz tych co mam zapisane na pierwszej stronie -bo tutaj liste mam )
Goodka
Moderator
Dobra, to ja jestem na pierwszej stronie to nie zaśmiecam ci skrzynkiDziewczyny dostałam informację że mam podać listę osób do dodania do grupy prywatnej. Czy mogę was prosić o napisanie do mnie na priv te dziewczyny które chcą tam być ( oprócz tych co mam zapisane na pierwszej stronie -bo tutaj liste mam )
Nulka90
Napisalam ☺Dziewczyny dostałam informację że mam podać listę osób do dodania do grupy prywatnej. Czy mogę was prosić o napisanie do mnie na priv te dziewczyny które chcą tam być ( oprócz tych co mam zapisane na pierwszej stronie -bo tutaj liste mam )
O matko, jak sobie przypomne bole brzucha na poczatku (okolo 5-6 tc) to az mi sie slabo robi. Bylam jeszcze przed wizyta u lekarza, balam sie brac czegos na bol bez konsultacji i zwijalam sie z boluDziękuję za słowa otuchy! Właśnie takie bóle miałam w pierwszych tygodniach i ustały a dziś znienacka złapało znowu. No właśnie już nie wiem jak mam siedzieć. A wczoraj doktor pytał czy chce L4 to odmówiłam bo póki co jest ok, to sobie wykrakałam
Spróbuj wysłać mi wiadomość napewno masz możliwośćnie mogę wejść w twój profil
Ja właśnie idę do innego bo mój nie ma tego certyfikatu. Ale w tej samej klinice przynajmniejDziewczyny a robicie te prenatalne tylko u lekarzy z certyfikatem FMF? Mój prowadzący nie ma certyfikatu, ale jest bardzo doświadczonym lekarzem.
reklama
Justyna3210
Ja jestem na pierwszej stronie więc nie pisze do Ciebie. Ale ogólnie to trochę słabo, że nie ma możliwości kogoś potem dodać.Jak coś zbieram listę do końca niedzieli