reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Witam sie w końcu i ja 😊 ale podczytuje juz Was od kilku tygodni 🤗 balam sie odezwac, bo w poprzedniej ciąży dosyć szybko sie ucieszylam, dolaczylam do grupy, ciaza zatrzymala sie w 8 tyg na pozomie 6 wiec balam sie zapeszac..
Aktualnie jestem w 9 tyg z OM, ale z racji moich późnych owu, licze bardziej na termin z USG, wiec dzis 8+1. Dokładnie wyjdzie na prenatalnych.
Ogolnie to juz bylam spokojniejsza kiedy widzialam serduszko♥️ ale od 3 dni piersi mi jakoś oklaply, nie bolą i bardzo sie martwię... Jedynie z objawow pozostala ciagla sennosc... Tak bardzo chciałabym wierzyc, ze to nie zwiastuje niczego zlego 🙁 mdlosci były tylko przez tydzień.
Gratuluje wszystkim! I mam nadzieję ze bedzie mi dane z Wami dluzej zostac 🤗

Ja też mam coraz słabsze objawy, pobolewa czasem podbrzusze tylko, czasem mrowi w piersiach, są one większe ale już nie bolą. Mdłości też miałam z tydzień, gdzieś na wysokosci 6 tygodnia. Mam nadzieję, że to taka moja uroda a bobo rośnie, choć po stracie bardzo podobnej do twojej ciągle gdziestam jest stres że znowu coś się zdarzy i każde ukłucie rozpatruje że wszystkich stron. A już najgorzej jak nic mi nie jest 🤣 życzę powodzenia, oby Twoje bobo pięknie rosło 🤞🤞🤞
Witam sie w końcu i ja 😊 ale podczytuje juz Was od kilku tygodni 🤗 balam sie odezwac, bo w poprzedniej ciąży dosyć szybko sie ucieszylam, dolaczylam do grupy, ciaza zatrzymala sie w 8 tyg na pozomie 6 wiec balam sie zapeszac..
Aktualnie jestem w 9 tyg z OM, ale z racji moich późnych owu, licze bardziej na termin z USG, wiec dzis 8+1. Dokładnie wyjdzie na prenatalnych.
Ogolnie to juz bylam spokojniejsza kiedy widzialam serduszko♥️ ale od 3 dni piersi mi jakoś oklaply, nie bolą i bardzo sie martwię... Jedynie z objawow pozostala ciagla sennosc... Tak bardzo chciałabym wierzyc, ze to nie zwiastuje niczego zlego 🙁 mdlosci były tylko przez tydzień.
Gratuluje wszystkim! I mam nadzieję ze bedzie mi dane z Wami dluzej zostac 🤗

Najlepszego kochane w te święta 🐥🐥🐥a jak u Was brzuszki widać już coś ??
U mnie już widać, mimo ze dzisiaj dopiero 9+5 to w ulubione spodnie już nie wchodzę, zostają mi spódniczki, a w nich już nawet mąż powiedział, ze ciężko będzie coś ukryć, a to moja pierwsza ciąża, wiec jestem w szoku, że już widać 🤩
Na szczęście dzisiaj rodzina, która o niczym nie wie się nie dopatrzyła, co mnie bardzo cieszy, bo chciałabym przynajmniej do prenatalnych, które dopiero 11.05, dotrwać bez afiszowana się.

U mnie już widać, mimo ze dzisiaj dopiero 9+5 to w ulubione spodnie już nie wchodzę, zostają mi spódniczki, a w nich już nawet mąż powiedział, ze ciężko będzie coś ukryć, a to moja pierwsza ciąża, wiec jestem w szoku, że już widać 🤩
Na szczęście dzisiaj rodzina, która o niczym nie wie się nie dopatrzyła, co mnie bardzo cieszy, bo chciałabym przynajmniej do prenatalnych, które dopiero 11.05, dotrwać bez afiszowana się.
U mnie też już coś tam wyłazi :p Myślałam, ze tylko ja to widzę, a jak weszliśmy do mamy narzeczonego to od razu jego rodzeństwo powiedziało, że oo już zaczyna być widać 😂 A zdziwiłam się, bo w sukience przyszłam, wcale nie jakiejś opinającej 😂 To też moja pierwsza ciąża, dzisiaj 11t0d. A dziwnie się czułam jak się ciagle mnie pytali czy czegoś potrzebuje, czy coś mi podać 😂

Mamusie zdrowych i pogodnych Świąt. Trzymam kciuki za każde bobo w brzuszku. U mnie jest intesywnie i jakoś dzień kiepski bo i brzuch bolał(ale żołądek i nie z przejedzenia) bo krzywa wyszła na czczo wyszła 94 więc już dietuję .. a i pod koniec dnia i u mnie brzusio widać 🙉. Jeszcze wchodzę we wszystkie ciuchy ;)
@aaanataliaaaa ja też tylko śpię🙉🙈. U mnie 9+4.

reklama
Któraś z mam z małą różnica wieku też tak ma takie myśli? :D "Rok temu w Wielkanoc byłam w ciąży i teraz też Wielkanoc i jestem w ciąży" :D

Do góry