aaanataliaaaa
Fanka BB :)
Jeśli chodzi samopoczucie to mogłabym spać bez końca ciagle jestem zmęczona . Wymiotować , nie wymiotuje .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie w końcu i ja ale podczytuje juz Was od kilku tygodni balam sie odezwac, bo w poprzedniej ciąży dosyć szybko sie ucieszylam, dolaczylam do grupy, ciaza zatrzymala sie w 8 tyg na pozomie 6 wiec balam sie zapeszac..
Aktualnie jestem w 9 tyg z OM, ale z racji moich późnych owu, licze bardziej na termin z USG, wiec dzis 8+1. Dokładnie wyjdzie na prenatalnych.
Ogolnie to juz bylam spokojniejsza kiedy widzialam serduszko ale od 3 dni piersi mi jakoś oklaply, nie bolą i bardzo sie martwię... Jedynie z objawow pozostala ciagla sennosc... Tak bardzo chciałabym wierzyc, ze to nie zwiastuje niczego zlego mdlosci były tylko przez tydzień.
Gratuluje wszystkim! I mam nadzieję ze bedzie mi dane z Wami dluzej zostac
U mnie już widać, mimo ze dzisiaj dopiero 9+5 to w ulubione spodnie już nie wchodzę, zostają mi spódniczki, a w nich już nawet mąż powiedział, ze ciężko będzie coś ukryć, a to moja pierwsza ciąża, wiec jestem w szoku, że już widaćNajlepszego kochane w te święta a jak u Was brzuszki widać już coś ??
U mnie też już coś tam wyłazi Myślałam, ze tylko ja to widzę, a jak weszliśmy do mamy narzeczonego to od razu jego rodzeństwo powiedziało, że oo już zaczyna być widać A zdziwiłam się, bo w sukience przyszłam, wcale nie jakiejś opinającej To też moja pierwsza ciąża, dzisiaj 11t0d. A dziwnie się czułam jak się ciagle mnie pytali czy czegoś potrzebuje, czy coś mi podaćU mnie już widać, mimo ze dzisiaj dopiero 9+5 to w ulubione spodnie już nie wchodzę, zostają mi spódniczki, a w nich już nawet mąż powiedział, ze ciężko będzie coś ukryć, a to moja pierwsza ciąża, wiec jestem w szoku, że już widać
Na szczęście dzisiaj rodzina, która o niczym nie wie się nie dopatrzyła, co mnie bardzo cieszy, bo chciałabym przynajmniej do prenatalnych, które dopiero 11.05, dotrwać bez afiszowana się.
Który to tydzień?U mnie jest to druga ciąża , i widzę wyraźnie zaokrąglony brzuszek . Czasami czuje jak twardnieje . I niestety już przytyłam kilka kilo
10+4Który to tydzień?