reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Któraś z mam z małą różnica wieku też tak ma takie myśli? :D "Rok temu w Wielkanoc byłam w ciąży i teraz też Wielkanoc i jestem w ciąży" :D
Na Wielkanoc miałam 2tygodniową młodą ;) chociaż termin był na Wielkanoc jakoś.
Teraz mam raczej myśli pt. "Jak to dużo czasu na wszystko było i jak spokojnie się żyło bez dzieci"🤣

reklama
Ja jutro dopiero zakładam kartę u lekarza i zrobią mi podstawowe badania 😅🙈. Dopiero umówią mnie na prenatalne a obecnie jestem 9+2. Dobrze, że chociaż mam za sobą pierwsze usg, bo bym nie wytrzymała 😂.

Cześć. Jestem tu nowa. Mam na imię Paulina i mam 29 lat. To moja 3 ciąża. Z pierwszej mam córeczkę rocznik 2018. Druga ciąża poroniona w grudniu zeszłego roku. Teraz trzecia ciąża, dzisiaj 9+6, termin na 15.11 wg OM i wg USG. Narazie miałam tylko jedną wizytę u ginekologa. Następna na 21.04, a USG prenatalne na 2.05. Mam nadzieję, że nie jest za późno na dołączenie :)

reklama
Do góry