reklama
agutek_
Fanka BB :)
5+4 a wizyta 19 kwietniaA który tydzień macie obecnie? Pochwalcie się usg w najbliższym czasie, moja wizyta za tydzień
Paula1997
Zaangażowana w BB
Czekamy więc na relacjeU mnie 6.3 jutro mam pierwsze USG i sama jestem ciekawa.. mam wielką nadzieję, że serduszko już będzie biło dzisiaj dziewczyny mają USG i czekam na ich relację
Paula1997
Zaangażowana w BB
Ja w 5+4 miałam jeszcze bez zarodka, więc 19 kwietnia już na pewno będzie u Ciebie serduszko5+4 a wizyta 19 kwietnia
Justyna3210
Fanka BB :)
U mnie 5t1d, miałam USG w poniedziałek i był pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym. Następna wizyta za tydzieńA który tydzień macie obecnie? Pochwalcie się usg w najbliższym czasie, moja wizyta za tydzień
Goodka
Moderator
Jestem po wizycie. Jest zarodek i serduszko, wszystko w jak najlepszym porządku Według USG jest to 6 tydzień i 3 dzień, czyli tak jak wynika z mojej ostatniej miesiączki Nie mam żadnych krwiaków ani nic takiego, do końca nie wiadomo dlaczego są plamienia, ale mam się tym nie przejmować Podobno czasami tak bywa. Profilaktycznie mam brać duphaston
Tak się cieszę! Kamień spadł mi z serca po tej wizycie
Tak się cieszę! Kamień spadł mi z serca po tej wizycie
Załączniki
Goodka
Moderator
6 listopadaGRATULACJE! A na kiedy masz termin? Jeśli chodzi o plamienia to moja szwagierka miała prawie cały 1trymestr i też było wszystko dobrze
No teraz będę już spać spokojnie
Goodka
Moderator
Wydaje mi się, że miałam owulację 11.02 lub 12.02 ale nie wiem na pewno, bo nie robiłam testów owulacyjnych 21.02 miałam obfite plamienie i sądzę, że wtedy miała miejsce implantacjaNo to my praktycznie w jednym czasie a kojarzysz w jaki dzień mogłaś mieć owulację? My zaszaleliśmy 15.02 ale testów owulacyjnych nie robiłam więc nie wiem czy w ten dzień była owulacja czy później, bo nie chciałam się nakręcać jak miesiąc wcześniej i nie zwróciłam na to uwagi tym razem
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Mi się wydaje, że chłopakA jak u Was? Macie jakieś przeczucia? Mi się coś wydaje, że będzie trzeci chłopak pewnie jak już wszystkie się pochwalimy USG z bijącymi serduszkami to będziemy czekać na płeć