Goodka
Moderator
Następna wizyta za miesiąc
Ja też chodzę prywatnie, bo mam do tego lekarza duże zaufanie. Wolę zapłacić i być spokojna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Następna wizyta za miesiąc
Witamy! Na którego listopada masz termin?
A też masz nieregularne miesiączki?Z moich obliczeń na 8.11, ale jutro idę do lekarza i zobaczymy jak wyjdzie z USG ostatnią miesiączkę miałam 30.01 a cykle ok.30dni. Ostatnio na betę musiałam czekać 24h, masakra jakaś.. a co do spania, to zazwyczaj chodziłam spać po 24, a teraz nie mogę doczekać nawet do 22
ja też zawsze chodziłam spać po 24, a teraz już leżę w łóżku i najchętniej poszłabym spaćZ moich obliczeń na 8.11, ale jutro idę do lekarza i zobaczymy jak wyjdzie z USG ostatnią miesiączkę miałam 30.01 a cykle ok.30dni. Ostatnio na betę musiałam czekać 24h, masakra jakaś.. a co do spania, to zazwyczaj chodziłam spać po 24, a teraz nie mogę doczekać nawet do 22
A oprócz bety badałaś też progesteron?A też masz nieregularne miesiączki?
Właśnie. Czekanie na wynik mnie wykończy.
Mam podobnie z tym spaniem. A do tego syn ma zapalenie oskrzeli, już czuję, że mnie coś bierze.
Umówiona jestem na jutro do ginekologa. Szybko, ale może coś mi przepisze, bo ostatnie dwie ciąże straciłam.
Nie liczę, że coś tam zobaczę.
Ja w poprzedniej ciąży miałam przyrost 160% i dziewczynka, więc coś w tym jestTo prawda, ja w 5.2 miałam betę 511 ale po 48h ładnie przyrosła, bo ponad 160%. Niektórzy mówią, że jak beta jest wysoka to będzie dziewczynka, inni, że bliźniaki, ale ile w tym prawdy to nie wiem
Tak, badałam. Niecałe 49A oprócz bety badałaś też progesteron?