reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Hejka.. witam nowe mamusie :).
@Iwkasc90 normy progesteronu w 1 trym między 11-44.3 więc masz idealny.
@LaraKroft hehe ja też nigdy bety nie robiłam. W tej ciąży pierwszy raz betę zrobiłam i to po teście w 10dpo bo wyszła druga cienka kreseczka, no i czułam się bardzo podobnie jak we wcześniejszych 🙈.
. No i wcześniej brak okresu, pozytywny test i wizyta ok 6-7 tydz. Przy synku 2 lata temu byłam w 5w2d bo plamiłam i pojechałam na IP i był już pecherzyk ciążowy, ale i tak kolejne 2 tyg w niepewnosci czy zabije serduszko czy nie.

Któraś z Was pisala o częstym usg, ja przy ostatniej kupiłam angelsound i powiem Wam rewelacja. Ok 12 tyg jak jeszcze ruchów nie czuć to podłączasz i słyszysz serduszko :).

reklama
Witam dziewczyny :) chciała bym do was dołączyć :)
Ostatnia miesiączka 14.02.2022
Taki cień cienia pozytywnego testu ciążowego wyszedł mi 11.03.
Na bete poszłam i tu macie wyniki :
11.03 - 7,20 mlU/ml
13.03 - 14,4 mlU/ml
14.03 - 20,18 mlU/ml
Przyrost wg kalkulatora w internecie jest ok ale ja się jednak martwię że takie małe wartości...
To jedziemy podobnie jeśli chodzi o termin ;)
Hej ja miałam ostatnia miesiączkę 15.02 a dziś beta 24,2 wiec podobnie 😉
To ja też 15.02 ;)
Hej dziewczyny dołączę do Was :) ost miesiączka 14.02( 4+0) dziś robiłam betę 199 , a progesteron 44 . Jak myślicie czy ten progesteron nie powinien być niższy ?
Ja w poprzedniej ciąży miałam progesteron ponad 90.... chyba nie ma czegoś takiego jak zbyt wysoki

To jedziemy podobnie jeśli chodzi o termin ;)

To ja też 15.02 ;)

Ja w poprzedniej ciąży miałam progesteron ponad 90.... chyba nie ma czegoś takiego jak zbyt wysoki
Dzieki wam dziewczyny odrazu się lepiej czuje i te cale napięcie mi zeszło :) w końcu człowiek mów czuje się samotny , wiadomo że mam jeszcze męża ale to nie to samo co druga kobieta :)

Dzieki wam dziewczyny odrazu się lepiej czuje i te cale napięcie mi zeszło :) w końcu człowiek mów czuje się samotny , wiadomo że mam jeszcze męża ale to nie to samo co druga kobieta :)
A masz już umówiona wizytę do ginekologa? Ja dzis będę szła ciekawe jakie terminy najbliższe bo do mojego gin bardzo dużo kobiet chodzi wiec trochę pewnie poczekam.

A masz już umówiona wizytę do ginekologa? Ja dzis będę szła ciekawe jakie terminy najbliższe bo do mojego gin bardzo dużo kobiet chodzi wiec trochę pewnie poczekam.
90 to Twój rocznik? 😁 jeśli tak to mamy identyczny termin OM i rocznik też taki sam jesteśmy 😁 ja się teraz w czwartek wybieram do mojego, a w sroďę jeszcze na betę ;)

reklama
Do góry