reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hejka.. witam nowe mamusie :).
@Iwkasc90 normy progesteronu w 1 trym między 11-44.3 więc masz idealny.
@LaraKroft hehe ja też nigdy bety nie robiłam. W tej ciąży pierwszy raz betę zrobiłam i to po teście w 10dpo bo wyszła druga cienka kreseczka, no i czułam się bardzo podobnie jak we wcześniejszych 🙈.
. No i wcześniej brak okresu, pozytywny test i wizyta ok 6-7 tydz. Przy synku 2 lata temu byłam w 5w2d bo plamiłam i pojechałam na IP i był już pecherzyk ciążowy, ale i tak kolejne 2 tyg w niepewnosci czy zabije serduszko czy nie.

Któraś z Was pisala o częstym usg, ja przy ostatniej kupiłam angelsound i powiem Wam rewelacja. Ok 12 tyg jak jeszcze ruchów nie czuć to podłączasz i słyszysz serduszko :).

reklama
Witam dziewczyny :) chciała bym do was dołączyć :)
Ostatnia miesiączka 14.02.2022
Taki cień cienia pozytywnego testu ciążowego wyszedł mi 11.03.
Na bete poszłam i tu macie wyniki :
11.03 - 7,20 mlU/ml
13.03 - 14,4 mlU/ml
14.03 - 20,18 mlU/ml
Przyrost wg kalkulatora w internecie jest ok ale ja się jednak martwię że takie małe wartości...
To jedziemy podobnie jeśli chodzi o termin ;)
Hej ja miałam ostatnia miesiączkę 15.02 a dziś beta 24,2 wiec podobnie 😉
To ja też 15.02 ;)
Hej dziewczyny dołączę do Was :) ost miesiączka 14.02( 4+0) dziś robiłam betę 199 , a progesteron 44 . Jak myślicie czy ten progesteron nie powinien być niższy ?
Ja w poprzedniej ciąży miałam progesteron ponad 90.... chyba nie ma czegoś takiego jak zbyt wysoki

To jedziemy podobnie jeśli chodzi o termin ;)

To ja też 15.02 ;)

Ja w poprzedniej ciąży miałam progesteron ponad 90.... chyba nie ma czegoś takiego jak zbyt wysoki
Dzieki wam dziewczyny odrazu się lepiej czuje i te cale napięcie mi zeszło :) w końcu człowiek mów czuje się samotny , wiadomo że mam jeszcze męża ale to nie to samo co druga kobieta :)

Dzieki wam dziewczyny odrazu się lepiej czuje i te cale napięcie mi zeszło :) w końcu człowiek mów czuje się samotny , wiadomo że mam jeszcze męża ale to nie to samo co druga kobieta :)
A masz już umówiona wizytę do ginekologa? Ja dzis będę szła ciekawe jakie terminy najbliższe bo do mojego gin bardzo dużo kobiet chodzi wiec trochę pewnie poczekam.

A masz już umówiona wizytę do ginekologa? Ja dzis będę szła ciekawe jakie terminy najbliższe bo do mojego gin bardzo dużo kobiet chodzi wiec trochę pewnie poczekam.
90 to Twój rocznik? 😁 jeśli tak to mamy identyczny termin OM i rocznik też taki sam jesteśmy 😁 ja się teraz w czwartek wybieram do mojego, a w sroďę jeszcze na betę ;)

reklama
Do góry