reklama
LaraKroft
Fanka BB :)
pocieszyłaś mnie bo myślałam że jestem jedyna teraz mi raźniej będzie dobrze , musi być trochę czytałam i przyrost jest najważniejszyHej ja miałam ostatnia miesiączkę 15.02 a dziś beta 24,2 wiec podobnie
Mnie położna kazała powtórzyć betę za 2-3 dni wiec dobrej myśli jestempocieszyłaś mnie bo myślałam że jestem jedyna teraz mi raźniej będzie dobrze , musi być trochę czytałam i przyrost jest najważniejszy
LaraKroft
dziękuję podniosłyście mnie na duchu co prawda mam już corke która ma 7 lat i syna 2 lata ale powiem szczerze że wtedy nie miałam pojęcia że jest coś takiego jak beta czy nawet nie miałam pojęcia że sprawdza się dni płodne , to był spontan i tyle Przez ten rok starań o kolejne dziecko tyle się dowiedzieliśmy że szok , no ale dzisiaj doszłam do wniosku że czasami lepiej by było gdyby człowiek nie wiedziałOM to nie wszystko,owulacja mogła się przesunąć o kilka dni to i wyniki będą mniejsze
LaraKroft
ja robiłam pierwsza w piątek więc następna miałam zrobić w niedziele i przez to ze laboratoria zamknięte w LuxMedzie to lataliśmy jak kot z pęcherzem po całym Poznaniu , na szczęście w Certusie mieli otwarte to tam zrobiliśmyMnie położna kazała powtórzyć betę za 2-3 dni wiec dobrej myśli jestem
KermitŻaba
Początkująca w BB
Ja na razie preglife, ale chce znaleźć coś innego. Fajnie, bo dużo w niej info, ale widziałam gdzieś graficznie ładniejszeDziewczyny z jakiej aplikacji ciążowej korzystacie ?
MPAnia
Dokładnie,ja mam trójkę i nawet na @ nie zwracsłam takiej uwagi a teraz wiem wiele w tym kiedy miałam owulację i to tylko wiecej stresu przysparzadziękuję podniosłyście mnie na duchu co prawda mam już corke która ma 7 lat i syna 2 lata ale powiem szczerze że wtedy nie miałam pojęcia że jest coś takiego jak beta czy nawet nie miałam pojęcia że sprawdza się dni płodne , to był spontan i tyle Przez ten rok starań o kolejne dziecko tyle się dowiedzieliśmy że szok , no ale dzisiaj doszłam do wniosku że czasami lepiej by było gdyby człowiek nie wiedział
MPAnia
Poszłam na wizytę 5+5 (dokładnie wiedząc kiedy była owulacja) pewna że już i serduszko będzie,bety wtedy wg nie robiłam bo "po co" skoro 3kę już mam a test pozytywny..lekarka nazwała widok na usg "pierścionkiem z brylantem" i że 4+5 ale nie wysyla mnie na żadne badania dopóki nie potwierdzi że ciąża żywa..poszłam za dwa tyg i już zamiast 6+5 było 6+1 a serduszka dalej brak..kazała przyjść za kilka dni do szpitala na doppler i tam to samo..oczywiście nie zawsze to się tak kończy bo czasami ciąża jest po prostu młodsza i jest ok, u mnie akurat co wizytę był rozbieg..zobaczysz w czwartek i za dwa tygodnie a póki co staraj się nie stresować bo to nie pomoże,wręcz przeciwnie,zwłaszcza jeśli nie jesteś pewna co do dnia owulacji..wiem że łatwo mówić bo sama jestem zesrana ale staram się myśleć pozytywnie..natura wie co robi,ściskamA jak miałaś pęcherzyk i ciałko żółte? Bo teraz właśnie byłam na wizycie i lekarka powiedziała że mam ciążę młodsza o tydzień i mam przyjść za dwa tygodnie. Teraz w czwartek idę do swojego zobaczymy czy coś się zmieni ... Ale boję się że coś będzie nie tak a teraz twój komentarz już w ogóle namieszał w głowie... Zwłaszcza że ostatnio jak betę sprawdzałam to przyrost miałam na poziomie 44%
reklama
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Przyszly wyniki , 32,5mlU/ml .
I teraz już nie wiem . Ostatnia miesiączka 12.02
A w zasadzie do zapłodnienia mogło dojść w ostatni dzień lutego ( prowadzę kalendarzyk ) ale sama nie wiem ..
I teraz już nie wiem . Ostatnia miesiączka 12.02
A w zasadzie do zapłodnienia mogło dojść w ostatni dzień lutego ( prowadzę kalendarzyk ) ale sama nie wiem ..