angeliskax
Moderator
Troche za niski, dlatego zgłoś sie do lekarza..Moze da duphaston na podniesienie progesteronu.A progesteron nie za niski?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troche za niski, dlatego zgłoś sie do lekarza..Moze da duphaston na podniesienie progesteronu.A progesteron nie za niski?
Eh tak myślałam muszę się zapisać ciekawe jakie terminy bedaTroche za niski, dlatego zgłoś sie do lekarza..Moze da duphaston na podniesienie progesteronu.
HEJKA, u mnie również termin z om na 13.11Witam Was Mamusie
Mam nadzieje, że tez będę listopadową mamą.
testy pozytywne teraz czekamy na wizytę 24.03
data porodu OM 13.11
na pokładzie już synek - 6 lat
wiec troszkę różnicy będzie , człowiek już wszystko zapomniał
Ja też tak mam,niby ratuję się betą,wiem że rośnie prawidłowo ale boję się że na wizycie najpierw usłyszę znów że ciąza młodsza o tydzień i mam przyjść za 2 tyg a później że pęcherzyk za mały i nie ma serduszka..Modesty to pewnie za wcześnie, wtedy łatwo o błąd pomiaru.Zresztą kropki takie maciupkie są na początku
Ja chodzę prywatnie i zawsze mam usg ale po poronieniu tak się boję tego początku żeby dotrwać..w zasadzie żeby się po prostu udało tym razem!
nie robiłam a ty ?HEJKA, u mnie również termin z om na 13.11
A jak tam betę robilas ?
OM to nie wszystko,owulacja mogła się przesunąć o kilka dni to i wyniki będą mniejszeWitam dziewczyny chciała bym do was dołączyć
Ostatnia miesiączka 14.02.2022
Taki cień cienia pozytywnego testu ciążowego wyszedł mi 11.03.
Na bete poszłam i tu macie wyniki :
11.03 - 7,20 mlU/ml
13.03 - 14,4 mlU/ml
14.03 - 20,18 mlU/ml
Przyrost wg kalkulatora w internecie jest ok ale ja się jednak martwię że takie małe wartości...
Nie wiem czy progesteron nie jest za niski,skonsultowałabym to z lekarzem czy nie trzeba suplementowaćHej jestem po badaniu beta 24,2 progesteron 9,54 teraz będę myśleć czy przyrośnie. Za 48 godz powtórzę oby wzrosła.
Nie,jest okHej dziewczyny dołączę do Was ost miesiączka 14.02( 4+0) dziś robiłam betę 199 , a progesteron 44 . Jak myślicie czy ten progesteron nie powinien być niższy ?
Konsultowałam narazie online z położna i powiedziała ze przy tak wczesnej ciąży jest w normie. Ale i tak się zapisze do lekarzaNie wiem czy progesteron nie jest za niski,skonsultowałabym to z lekarzem czy nie trzeba suplementować
Nie,jest ok
A jak miałaś pęcherzyk i ciałko żółte? Bo teraz właśnie byłam na wizycie i lekarka powiedziała że mam ciążę młodsza o tydzień i mam przyjść za dwa tygodnie. Teraz w czwartek idę do swojego zobaczymy czy coś się zmieni ... Ale boję się że coś będzie nie tak a teraz twój komentarz już w ogóle namieszał w głowie... Zwłaszcza że ostatnio jak betę sprawdzałam to przyrost miałam na poziomie 44%Ja też tak mam,niby ratuję się betą,wiem że rośnie prawidłowo ale boję się że na wizycie najpierw usłyszę znów że ciąza młodsza o tydzień i mam przyjść za 2 tyg a później że pęcherzyk za mały i nie ma serduszka..