Kappahl ma drogo, ale jakościowo wg mnie super. Akurat sama nic nie kupowałam tylko dostałam w prezencie od zakochanych w newbie babć i mam po 1 dziecku w rodzinie, nadal wyglądają jak nowe. A niektóre można prać w 60 st i nic się nie dzieje. Wiem, że ty kupujesz nowe mi używane nie przeszkadza, zwłaszcza jak zobaczyłam że to co kupiłam nowe było założone krótko i żal mi się zrobiło. Dlatego powoli wyznaję zasadę że mniej a w miarę jakościowo i częściej prać. Jak mniej to przynajmniej wiele razy założy ale ja jestem wygodnicka w pewnym sensie. No i też nie stroję córki, trudno. Myślę że jak będzie starsza, to będzie inaczej. Ale to nie znaczy że jest ubierana byle jakRozmawiałam z bliska osoba i odradzała sinsaya więc nawet nie biorę już pod uwagę.
Next oglądałam dzisiaj może się skusze w Reserved są fajne teraz promocje i jakoś nawet kolorki są ładne może się skusze.
Pepco tyle i wyłącznie seria disney inne odpadaja. Smyk fajne ma ale dużo tam zamawiam i chciałam odmiane.
Bobaskowo bardziej preferują do rozmiary 74. Nie ma za dużo ciuszków w większym rozmiarze a wiadomo jak zamawiam to wieksza ilość a nie dwie czy trzy rzeczy.
Przejrze jeszcze KappAhlu
Temat rzeka