reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Gdzie ona spotyka tych dobrych ludzi? Też bym ich chętnie poznała 😅

Ja wyrzuciłam obkupkany ciuszek tylko raz. Raz że był sprany, dwa biały, trzy nie do uratowania, cztery został pocięty żeby go w ogóle zdjąć z dziecka 🤣

Oooooo to bardzo duża panienka 😍 Kuba wczoraj ważył 6940. Babcia nieraz mówi do Kuby "ty dzisiaj w nocy urosłeś"

Raz mnie tak mała załatwiła że całe body brudne kupka 😁 ale to tak że w myślach myśle nie do uratowania 😂
Powoli jakoś ściągnęłam że nawet jej nie pobrudziłam 😂 i później w rękach wzięłam w proszku z lovela do koloru i puściło ale reakcja była dość szybka. Jak tylko mam możliwość to od razu zapieram.
Więc w proszku lovela to robie a później piore z innymi ciuszkami w płatkach mydlanych - zalecenia pani doktor.

reklama
Raz mnie tak mała załatwiła że całe body brudne kupka 😁 ale to tak że w myślach myśle nie do uratowania 😂
Powoli jakoś ściągnęłam że nawet jej nie pobrudziłam 😂 i później w rękach wzięłam w proszku z lovela do koloru i puściło ale reakcja była dość szybka. Jak tylko mam możliwość to od razu zapieram.
Więc w proszku lovela to robie a później piore z innymi ciuszkami w płatkach mydlanych - zalecenia pani doktor
Ja zawsze też zapieram i zawsze spiorę do czysta. Ale wtedy się poddałam 😅

Gdzie ona spotyka tych dobrych ludzi? Też bym ich chętnie poznała 😅

Ja wyrzuciłam obkupkany ciuszek tylko raz. Raz że był sprany, dwa biały, trzy nie do uratowania, cztery został pocięty żeby go w ogóle zdjąć z dziecka 🤣

Oooooo to bardzo duża panienka 😍 Kuba wczoraj ważył 6940. Babcia nieraz mówi do Kuby "ty dzisiaj w nocy urosłeś"

Też znam taka jedna - mase ciuszków ogólnie cała wyprawke od ludzi i zamiast poszanować i puścić dalej w świat to zniszczone że nawet wstyd mi byłoby wyrzucić w kontener PCK.

reklama
Do góry