G
guest-1693758626
Gość
moja córka się odrywa bardzo często ostatnio od cyca. najczęściej jak ja coś mówię do męża albo on do mnie i ona wtedy się odrywa i wygląda że słucha, a na dodatek jakby rozumie wczoraj też gadaliśmy przy niej, niby się bawiła, ale oderwała się od zabawy i słuchała, patrzyła to na mnie, to na niego to jest takie zabawne, więc my do niej wtedy zagadujemy, włączamy w rozmowę i jest fajnie
i czasami poje 5 min i koniec, a za 15 min znów woła.
tak jak ktoś pisał: dzieciaki ciekawskie się robią i byle szmer je rozprasza. kiedyś karmię, mąż mieli kawę, a to niezły hałas jest, oderwała się i nasłuchuje, potem patrzy na mnie, uśmiech i ssie dalej
co do rąk w buzi: też to jest. wygląda jakby ją coś tam swędziało. i czasem jakby chciała wymiotować, bo np. ze 2 palce wkłada. wszystko ląduje w buzi, ale najchętniej własna ręka. jakby mogła, całą by oblizała/zjadła
znajomej córka miała 4,5 mies. jak pierwsze zęby
Zgadza się jakby mogła to by całą rękę wsadziła
U nas to od paru dni jak któreś z nas karmi młoda to poprostu wychodzimy żeby skupiła się właśnie na tym jedzeniu.
Raczej my żyjemy w ciszy ale co się dziwić mąż wraca o różnych porach a większość dnia jesteśmy we dwie