Mój to jednak ten sam Suavinex SX Pro, fizjologiczny, miętowy. Pomyliłam, bo butelkę mam zero zero ech te nazwy.Sklep internetowy Okiem Maluszka dla niemowląt i dzieci - czarno-białe zabawki, wyprawki, i książeczki edukacyjne
okiemmaluszka.pl to Sklep z edukacyjnymi i kontrastowymi zabawkami oraz wyprawką i produktami dla niemowląt. Sprawdź naszą ofertę już teraz!okiemmaluszka.pl
Tylko ja mam 0+
W każdym razie mamy SX Pro i jeszcze jakiś inny (z kotkiem czy króliczkiem), ale tego córka wypluwa. Był moment, że chyba raz possała. Generalnie ona nie lubi smoczków chyba, wie, że to oszustwo... Dentystka moja: to super, nie będzie miała wady zgryzu! Fizjo: niech się postymuluje smoczkiem. Weź bądź mądra
Tego SX Pro nawet akceptuje, ale to już chyba w desperacji np. na spacerze jak jest bardzo markotna.
Generalnie Suavinex położna polecała, że niby dobre. Ale kiedyś były z kolei polecane te Bibs. Więc pytanie, jak to jest. A niektórzy używają Lovi i też ok. Albo najprostszy dostępny od ręki... tak więc nie wiem.