maszak
Fanka BB :)
Haha Kochana oni przy katarze umierają, oni by przepowiadajacych nie przeżyli, a co dopiero porodowe . A nacinanie itp ...szkoda, że mężczyźni nie mogą zajść w ciążę i rodzić jest taki serial na netflixie, jakiś japoński o facecie w ciąży
wtedy mogliby urodzić to drugie dziecko np.
Faceci na dzien dobry by o morfine prosili
Pewnie, że nikt nikomu nie każe mieć dzieci. A już ilość jest uzależniona od woli rodziców...Pięknie o tym napisałaś tak właśnie jest. ja z bratem darłam bardzo długo koty o nic, ale z czasem doceniam jego obecność. Zwłaszcza, gdy rodziców kiedyś zabraknie. I choć mieszkamy w różnych miastach, to fajnie pogadać/spotkać się. Ale to wszystko zależy, nie uważam, że wszyscy muszą mieć więcej niż 1 dziecko. Że w ogóle muszą cokolwiek.
Jeju, ja nic @ nie miałam. Lekarz mówił, że mogę nie mieć nawet tak długo jak planuję karmić, że nie wiadomo, kiedy się pojawi, skoro to pierwszy poród, bo z reguły da się coś przewidzieć patrząc na poprzednie... ech. No ale mi to jakoś wielce nie przeszkadza, gorzej, że loteria z owulacją itp.
Wiecie jak ja długo sie wstydziłam/przejmowałam, ze bedzie kolejne.... i na początku dlugo nikt nie wiedział. Żeby nikt nikt się z nas nie śmiał, ze nie wiemy jak antykoncepcja działa i ze jesteśmy patologia... może takich tekstow nie było, ale typu o jeszcze dwojka i bedziesz musiał robić prawko na autobus itp... ... także ja totalnie nikomu nie mówię ile ma mieć dzieci i czy chce je mieć. Ja w kazdym bądź razie jestem happy
Ostatnia edycja: